Tuesday, November 24, 2015

FIKCLES - Menu air baru yang sedap!

Assalamualaikum..

Mintak perhatian semuaaa orang kampung. Sebelum I nak share apa yang I bakal share ni, I nak mintak mahap dekat semua kalau ianya bakal mengundang korang merana jiwa. Hihi. So far, masa I share dengan close friend dalam WhatsApp group, belaka la menyumpah I. Sebenarnya sebelum I kena baaa alip (bak kata Shanom), Huda dulu dah kena dengan I berkandang-kandang. Tapi kali dia share gambar mesti akan berakhir dengan makian. Astaghfirullah. Kesabaran senipis bawang la when it comes to mouthwatering foods and dessert ni. Pakkal la bukan bulan puasa. Kalau bulan puasa ni, memang ada yang Pc/Laptop dah kena tendang ni. Hahaha.

Mulai dari ESOK (24 November 2015 - Selasa) FIKCLES will come out with new drinks menu yang semuanya sedap, meleleh merembes merewcik-rewciks and rich with flavor and superbly delicious! Ada 4 jenis kesemuanya. Chocolate Madness (Chocolate Frappe), Master Yoda (Green Tea Frappe), Pink Panther (Strawberry Frappe) and Snow White (Caramel White Chocolate). So kepada menggemar combination ice blended, dessert and coffee well this is the time to try this new menu. 4 varieties of drinks ni sesuai untuk semua orang. Tak suka chocolate? Takpe kiter ada White Chocolate. Green Tea lover macam I pon happy la sebab FIKCLES also put this on their menu. Sapa yang suka rasa buah pon tadek hal sebab ada flavor strawberry. Haaaaa. So tadek alasan dah. Kena serbu FIKCLES now. OK? Kalau tak I NO FWEN WITH YOU.

Dah ready nak tengok gambar? Hamek ko!


Chocolate Madness (Chocolate Frappe) Chocolate frappe, chocolate wafer, marshmallows, cookie crumbs, pretzels, chocolate sauce.
RM18.90




Master Yoda (Green Tea Frappe) Greeen tea frappe, 
Red beans, green tea kit kat, waffle biscuits, corn flakes, green tea pocky
RM18.90





Pink Panther (Strawberry Frappe) Strawberry frappe 
Strawberry rolls, grated strawberry chocolate, strawberry pocky and marshmallow
RM18.90



Snow White (Caramel White Chocolate) Caramel white chocolate, caramel pop corn, marshmallow, crushed nuts, love letters, caramel drizzle
RM18.90


Menyirap je kan semua? So kalau terliur korang boleh serbu FIKCLES nowwwwww and jadilah antara orang terawal merasmikan dan merasa kesedapan air ni. Kat area TTDI takde lagi air yang macam ni ok? Kepada Eda, Eda yang paling sekali kena pergi try. Alip lam lam ha tulis dekat dada sapa tipu masuk api neraka. Semua air ni available dari café bukak sampai café tutup. Kata la korang meroyan nak minum air ni pagi-pagi, tadek hal. Boleh diuruskan. Menda boleh setel. Huda tak bagitau yang promo air ni sampai bila Fikcles akan buat. Maybe depends on market or demand. But, untuk tidak berputih mata korang kena la pergi terus and jangan bertanggung-tangguh.

Tak elok kerja bertangguh ni. Contoh, kalau dah ada niat nak lipat kain sambil tengok Gegar Vaganza, lipat je terus. Jangan nak tangguh-tangguh esok lusa sampai kain jadik Gunung Kinabalu sebab Syaitan suka orang yang kerja bertangguh ni. Hurm…. Tu aku! Hahaha. Okbye.

Address : 11, Jalan Wan Kadir 2,
Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur, 
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

-eNd-

5 comments:

Linda said...

perghhh tengok jek dah terliur dah dear :D

sofie adie said...

amboi....nampak sedap kemain...meleleh air liur...
habis basah lappy...
hehehe

Mek Onie said...

dah lama mengidam air macam ni kaksuuuuuuuuu!

AyuArjuna BiGoshh said...

sayangnya rasa nak minum..


buahahahahaha

DRAMATIC UNIQ said...

Snow White tu rasa nak terkam je... hehehehee.. yang Pink Panther pun asyik jugaaaaa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...