Friday, November 6, 2015

Next UK Princess Gown To Let Go (Below Market Price)

Assalamualaikum..

Perhatian kepada Ibu Ibu Bapak Bapak sekalian yang tengah mencarik baju pengantin untuk baby girl for Majlis Akikah atau saja nak berangan pwincess sebab nak celen anak Rozita Che Wan, korang boleh consider untuk beli baju yang Rish nak let go ni. Kata dia, reason nak jual sebab memula nak pakaikan Raisa untuk Majlis Akikah Raisa haritu tapi tetiba  tak jadik nak pakaikan sebab dah beli yang lain-lain jugak. Ye, gitulah masalah Ibu yang excited nak beli baju untuk anak sampai tak boleh decide which to wear. Kan? Memula dah beli, tetiba eh kenapa ni dah TERbeli yang lain pulak. Menggelupur sangat kan? Haha.

Omelnyaaaaa


Brand : Next UK
Status : Belum berkahwin. Hahaha. (Never Worn)
Size : 0-2 months tapi kalau baby kecik size Malaysia boleh up to 4 months
Normal Price : RM167.00
Price to let go : RM110.00 include postage

So, kalau korang berminat sila Call or Whatsapp Rish dengan kadar segera. (012-2916532) term ni, pat pat sikut lipat sapa cepat bank in duhet zaaaaaappppppppppppppppp terus kira dia yang punya. Ok? Pakkal la Shein tak boleh pakai, kalau tak tingin jugak nak beli. Hahaha. So, apa tunggu lagi? Lekas cop dekat Rish. Kot dia baik hati, dia bagi la sambal hitam yang Mak dia buat sekali kat korang. Tapi yang tu I tak boleh bagi jaminan. Hahaha.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...