Friday, November 13, 2015

Special For Rockstar. Boots Red Wings and Dr Martens !

BISMILLAHIROHMANIROHIM
ASSALAMUALAIKUM…


Perrrghhh perrrghhhh perrrrrgghhhhh semua rockstar yang pakai kasut boots and bawak motor besar vroom vrommm vroooommmmm korang kena tengok apa yang I bakal Share ni. Seriously ni ialah review yang paling exciting I pernah buat. Ni kalau Sazli tengok brother Ronin ni memang dia salute and terus ajak geng ni haaaa. Hahaha. Korang check out nanti gambar dia kat bawah sekali nanti kang memang menyirap habes wa cakap lu brother. Member boleh custom made Boots wei! Ikut ko punya size kaki segala siap kualiti America sana tu. Bawak pulak Harley memang rock star sejati ni! Yea Yeahhhhhh!!! Dah la dia boleh tune ekjos Sportster Harley Davidson bunyi potato. (Mimi punya Potato tu macam mana?) Hahaha. Ni bunyik macam dalam cerita Seniman Bujang Lapuk tu ke apa? Pom pom pom Pak mat tempe belanggar Motokar. Hahahaha.

Dah jom baca apa yang Mimi cerita dengan I. Bongok jugak Mimi ni. menyirap je cara dia review product dia. Hahahaha. Yang tulisan Italic tu I yang tambah komen. Hehe. Nak jugak menyampuk.
Kami menjual kasut brands:

1. RED WINGS (High Cut, Steel Toe & Non Steel Toe only) sesuai untuk lelaki gagah yang kerja lasak dan kalau nak bawak pegi bersiar-siar kat taman bunga pun boleh, tadek hal lah. (Ha a, sapa kata Rockstar tak pergi Taman Bunga? Dorang pon dalam hati ada taman. Rambut panjang, misai belingkau tapi kena gigit dengan anak pon nak nanges. Haha)

2. DR MARTENS (by request ape2 jenis pon). – Kasik je gambar apa, nak size apa nanti Ronin  boleh custom made ikut size kaki korang sendiri. Tak cool ke buat kasut ikut size actual kaki? Ko giler ke apa ni wei????

Semuanya adalah PRE-ORDER sahaja & DELIVERY WITHIN 2 WEEKS. (Baik!!)



Red Wings Shoes by American Heritage Boots




American Heritage Boots Instagram



Made in USA

Tapi kan adat manusia yang suka bertanya ORIGINAL ke tidak? Kami menjual HIGH QUALITY GRED 100% LEATHER. DON’T WORRY YA! Kami menjual kepada yang kurang berkemampuan nak beli kat boutique sane tu. Customer-customer yang beli boots dengan kami amat berpuas hati dengan boots yang mereka dapat!! **Bukti seperti dalam gambar. (sumpah lillah kak su, Mimi tak tipu. Jangan main2 sekarang ALLAH tu kasi cash je kt donia nih) YERLAAA Kaksu percaya. Alip lam lam ha tulis dekat dada.

Kalau beli dekat butik boleh sajer, tapi harga rasa mcm nak meninggal lah kannn..? Kami jual dengan harga yang MAMPU MILIK. SANGAT MAMPU MILIK sebab kami dapat direct dari supplier boots tersebut. (Kalau tak mampu milik siap ko Mimi)

Sesiapa yang beli boots dari kami, bila dah pakai tu rasa mcm nak terbang jeeerrrr. seronok sangat lah katekannn. berbaloi-baloi. takkan menyesal punye!! Quality boots memang superb. Tadek yang macam murahan tu, bila beli je sompek sane sini. Ok. Kaksu nak order 3 pasang terus.

Kebiasaannya, husband Mimi yang akan upload/post semua tu kt FB (DATUK RONIN) beliau, INSTAGRAM(@americanheritageboots) pulak adik mimi yang handle. Mimi buat ape? Mimi cuma menjadi pendengar setia husband & adik (sambil collect duit dari mereka + collect pahala tapi still skarang tak dapat pon habuannya nyerr bertabah jelaaaa hahaha tapi lg sekali InshaAllah ikhlassss. eh hahaha). – Orang kalau ikhlas dia tak banyak bunyik. Hahahaha.

So, ape2 pertanyaan boleh contact terus mereka berdua. okeh! 

Lagi 1, husband Mimi ni ada jual spare part motor @ ape2 je la utk SPORTSTER HARLEY DAVIDSON. Dia kalau pasal Harley memang kasi kat dia jelaaaa. Pitam aku nengok nye. So, sesape nak tune Harley kasi bunyi macam potato (bunyi dia ade special skit, ade harley bunyi tak sedap TAPIIIIII husband mimi boleh kasi sedap. cenggini ha dia punye sedap tuuuuu) kira dia pon jadik mechanic gak la, boleh contact husband mimi ok!

P/s: perlu ke pic harley? HahahaTAK PAYAHHHHHHHH


CAYALAH LAH LU BROTHER RONIN! LU MEMANG ROCKSTAR SEJATI WA CAKAP LUUUUUUUUUUUUUU!! - Bro onin yang rambut kaler hitam tu yer Kaksu (Yerlaaaaa orang tau laaa) Haha.

Follow kami di:
FACEBOOK  DATUK RONIN 
Call/WhatsApp : +60175791971 (Ronin) : +60126480769 (Ika)


-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...