Saturday, November 21, 2015

Throwback Chicken Coctail

Assalamualaikum..

Selamat hujung minggu. Buat apa tu? Dah mandi ke belum? I belum lagi. Hahahahha. I ada dekat kampung ni. Kite kalau dekat kampung, tak pukul 3.00 petang tak boleh mandi lagi. Memang macam tu undang-undang dia. Lagilah kalau hujan mendung lagi la kalau boleh nak drag mandi lambat-lambat. Kalau orang tanya kenapa sehari mandi sekali je nanti jawabla sebab nak jimat air. Lagipon taknak susahkan Mak untuk bayar air mahal kan? Hahaha.

Tadi tetiba tekak tingin nak makan chicken coctail dengan cheese sauce. Specific nak makan yang dekat TGV Klcc. Tingat lagi masa tengok wayang masa baru balik dari Korea last time cerita Goose Bumps kalau tak silap, I beli la set chicken coctails. Intan sampai lambat, dia duduk je I cakap 'Intan nak rasa ambiklah. Tinggalkan Kaksu 1' sekali bila dia pulang balik bekas, tinggal kuah cheese je. Maka I pon berjuraian air mata. HAHAHAHA. Kata Intan dia makan 1 je. Tetiba dah habes. Lagipon nampak macam ada lagi T____T, batu belaaaaaah...


Chicken coctails dengan cheese sauce dengan tomato sauce. Tu pon teringin ke? Hahha



Si Dyba and Izzah makan hotdog ni. Eee besepah sos. Dah la tak berseni.


Once a month kite tengok movie sama-sama. Ni dah janji nak tengok Spectre tapi rupanya semua orang dah tengok dulu. Nyampah.

-eNd-



1 comment:

Athirah Aziz said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...