Friday, November 20, 2015

Nak Dapat 2 Tiket FREE tengok The Good Dinosaur?

 Assalamualaikum..

Pernah terfikir tak macam mana seeokor Dinosaur boleh berkawan dengan seorang budak kecik? Mesti comel nak mampos! Kadang-kadang kiter kena keluar dari our comfort zone untuk face dengan kiter punya ultimate fears and conquer the world. Kan? Adakah dengan pertolongan Spot, a human boy dalam cerita ni dapat membantu Arlo the Apatosaurus untuk carik jalan pulang? Kalau nak tau jom tengok sama-sama cerita The Good Dinosaur! And I yang baik hati lagi wangi sebab today pakai perfume Mademoiselle Chanel (cecece) nak bagi korang I pairs of tickets untuk tengok ##NNPremiereScreening cerita #GoodDinoMY. If korang nak please follow this instruction.



Disney PIXAR : The Good Dinosaur


  • Repost poster Good Dino yang I letak dalam Instagram I ni. (Taknak follow pon takpe, I tak merajuk kbye)
  • Repost with caption and jangan lupa Tag I dalam gambar tu
  • Letak email address
  • Set IG to public so that I boleh check that out later

Boleh start buat dari sekarang sehingga 23 November (Isnin) 2015 jam 12.00 tengahari. Nanti I akan pick pemenang secara random. I pon akan ada sama nanti dengan Sheindong Kedondong. InsyaAllah..

Detail of screening

Date : 25 November 2015 (Rabu)
Time : 9.15pm
Venue : GSC One Utama

Good luck! If korang menang ticket memang best la wei sebab The Good Dinosaur ni start ditayangkan pada 26 November 2015, sebab kiter tengok Premier Screening, so kiter dapat tengok sehari awal la dari orang lain. Woot woot! 

-eNd-

3 comments:

Sheila Adziz said...

wow dinosaur.... anak2 mesti suka ni... nice sharing sis

Miss Moon said...

i nak 4 boleh tak hahahhah
kalau repost 2 kali ley dapat tag

Fuz said...

makin gojes kak sue ni :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...