Monday, February 29, 2016

Diet Konon??

Assalamualaikum..

I nak catat dari hari ni 29 Februari 2016 first day I tak makan nasik. Cecece. Nak tengok bertahan sampai bila. Semalam I makan Brekkie Wrap Mc D for breakfast siap dengan hot milo and Magnum Pink Ice Cream as a dessert. Breakfast siap dessert, ko ada? Lunch makan seketul KFC bahagian thigh Hot and Spicy and 2 ketul chicken nuggets and malam makan Maggie Celup. Sabtu pulak breakfast I makan 2 pancake dekat Green Tomato Cafe and tengahari makan Nasik Kak Wok bungkus. Malam makan Tom Yam Noodles semangkok besar giler habes ok? Sehelai pon mee tak tinggal and 2 slice Sakae San dekat Souled Out. In between I minum Ice Lemon Tea Heaven on Earth and today I ate omelet for breakfast siap sos cili, black pepper sauce and mayo, 2 cucuk satay ikan and 5 batang keropok lekor omaigod diet ke apa ney??

For Lunch I ate salad buah+coleslaw+crab stick salad + sauted mushroom lepas tu air pulak mestilah nak Gongcha je. Matcha Milk Green Tea less ice, manis seperti biasa I just love myself oh yeah bebeh. Padahal kalau nak diet kena kurangkan sugar so how? Diet tahik kucing kau.


Salad RM17.80 WTH? Beli dekat iSetan KLCC



Sedapnya Omelet ni. RM3.80 je

Malam ni nak makan Maggie Celup la sebab semalam sengaja bungkus lebih 1 lagi memang standby pon untuk malam ni. So what?? Anny kata jangan makan nasik je. Dia tak kata jangan makan Maggie celup pon kan Ok la, takyah la diet. Kbye. (Harap Anny tak baca entry ni). Hahahahahah. Ada banyak lagi gambar makanan lain I suppose to letak tapi takpe la. Segan. Kbye.

-eNd-

3 comments:

Sare said...

Tapi u kan jelita (sore nyah kat klcc)...tu yg penting. Haha

Mommy Cici said...

17.80 -__- mak aihh thats why la I prefer nasik Kak Su. sbb healthy food ni selalunya lagi mahal dari nasik campur. ahahha. kalau I beli nasi campur time lunch paling mahal pun rm4 T_T

Chooyaya! said...

sare : hahahahahahahahaha negk!

mommy cici : tapi kaksu taknak makan nasik. sebab dalam kepala dah tanam, makan nasik = gemok. walaupon makan sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...