Tuesday, February 16, 2016

Sedapnyaaaaaaa Mi Kari Sizzling Kitchen!

Assalamualaikum…

Tak taip lagi, I dah telan ailio. Teringat kesedapan Mi Kari dengan Laksa yang Sizzling Kitchen hantar pada I last week. Dah la bagi banyak giler. Tak pasal-pasal Intan, Dyba and Sarah dapat makan jugak. Siap tapau bawak balik. Melampau dorang ni. Haha. Semoga murah rezeki Kaksu doakan untuk Sizzling Kitchen. OMG I memang tak boleh berhenti telan ailio sampai sekarang masa taip ni sebab seriously Mi Kari Sizzling Kitchen tersangat la sedap. Laksa tu pon sedap jugak. Cukup masam, cukup rasa semua. Tak sangka yang dorang memang tak guna ajinimoto or any serbuk cukup rasa or apapa saja lah bahan dalam masakan dorang. So masakan dorang memang dah originally sedap tanpa bantuan MSG. Sesuai la untuk orang-orang yang macam Dyba, yang tak suka letak MSG dalam masakan. Kata Sizzling Kitchen, konsep masakan dorang ialah masakan sihat untuk anda dan seisi keluarga. Gittew.

If korang nak rasa masakan dorang boleh, tadek masalah sebab dorang memang open untuk order. Dorang boleh buatkan tapi kena bagitau 3 days in advance. Dorang cater untuk small party siap air panas dan air sejuk. Let say nak buat untuk 10 orang makan pon boleh. Tapi jangan la korang order untuk 100 orang sebab konsep dorang ni memang homemade cooking yang mementingkan kualiti dari kuantiti. Pilih la menu korang and bagitau Sizzling Kitchen. Selain dari Mi Kari and Laksa, dorang buat jugak Nasi Ayam, Aglio Olio, Roti Jala, Mi/Mihun Sup and dessert. Just bagitau nak buat apa, nanti dorang boleh buatkan. Bestnyaaaaaa. I dah imagine, nanti kalau ada makan-makan dekat office and nak order untuk small party, boleh order dekat dorang je sebab sedap and langsung tak kedekut bahan. Ni I punya own testimonial ok? Bukan ikut skrip and terpaksa puji. Ini seriyessssssss!! Haha.



Mi Kari. Sesedap masakan Ibu dirumah.



Korang tengok la bahan-bahan dia letak, langsung tak kedekut. Mi Kari ni RM6.00/pack
Sedapnyaaaaaa huwaaaaaa


Laksa


Pon sedap jugak. Kecur ailio. RM5.00/pack


Spaghetti Bolognese


Mihun Sup siap sambal kicap

Kalau nak dapat FREE COD kena ada minimum order 30 pack untuk area Sepang dan Nilai. Untuk area lain, ada la caj penghantaran tapi kata Sizzling Kitchen, semua boleh bawak bincang. Tadek masalah. I excited sangat share pasal Sizzling Kitchen ni dengan korang sebab memang masakan dia sedap. Korang sendiri tengok la bahan-bahan yang dorang bagi, langsung tak kedekut. Untuk more photos and update dari Sizzling Kitchen korang boleh check out dorang punya IG. Tapi kata la terliur terutamanya pada Ibu-Ibu mengandung macam Rish, I tak boleh nak tolong. Risiko terliur sila tanggung sendiri. Hehe.

Hp Number : 012-6117617


-eNd-

1 comment:

sara j said...

kenapa murah sangat? susah nak jumpa harga gini tapi banyakkk. jauh pulak nak order sbb sy dkt kelantan T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...