Tuesday, February 16, 2016

Paintball Accessories To Let Go

Assalamualaikum..

Duluuuu kan WakDan selalu la ajak kitorang main paintball. I ingat lagi, first time main I confident giler pakai t-shirt lengan pendek. Sekali kena tembak dekat lengan memang lebam yang nampak macam ada darah tu. Lepas dah kena tembak tu, daaaaah. I duduk je belakang pokok sampai game habes. Tembak pon, tembak semak je sebab nak lepas gian. Hahaha kesian giler. Masuk round 3, angin dekat marker pon tak isi so peluru jatuh ketepek-ketepek je masa I tembak. Punya la zero knowledge pasal paintball. Orang nak main, ko nak main jugak. Hahaha. Dah la I bengang sebab Apis dengan Apai, team dia semua nak best je. Apai, Apis, Noru, Sazli, Wana, Anis segala mala askar sebenar betul dorang ambik semua satu geng. Lepas tu geng I dorang bagi Ajan, Hani, Ema and anak buah Ajan 2 orang. Adil ke ni Apai Maksu nak tanya??? Macam-macam la cerita kelakar jadik. Semua tu korang boleh baca dekat sini.

Lepas Sazli dah syok main paintball, so dia pon mula la collect accessories paintball macam baju, boots, vest etc. I pon tumpang sekaki and dapat jugak Sazli belikan. Marker pon beli jugak tu yang tak tahan macamkan terror sangat main. Sazli la beli dia punya, I dia tak belikan pulak (dunia ni memang tak adil). Basic marker je pon dah RM2,000 tak silap I. Bila dah one suit complete macam askar, so nak main paintball pon semangat giler la. TAPI MALANGNYA… Lepas kitorang dah cukup semua costume, bebudak ni takde dah pun buat Paintball. Sentut je. I saspek Apai dah gerun dengan I sebab dia tau, I kalau semua accessories cukup, I main macam kena rasuk. Habes semua I tembak and team I pon menang (tipu) so dorang pon taknak dah ajak main paintball sebab tak dapat terima kekalahan. Hahahaha.

So, dari semua barang tu mereput, Sazli cakap baik la jual je. Semua barang yang I letak dekat entry ni, semua pakai cuma sekali je. Yang I tak letak only marker. If ada sesiapa yang berminat, boleh kontek dengan boss I (Sazli) 016-2770268 – dilarang mengorat please haha. Nanti korang deal la dengan dia. Ok? I suka Boss I ni. Tu ari tolong jualkan PlayStation I dapat iPhone sebagai hadiah. Ni kalau dapat jual semua ni, apa la yang I dapat. Nebes pulak I.


Paintball Mask ni nak letgo for RM120.00
Memang baru pakai sekali je. Bau kedai lagi. Haha.



Dia punya lens takde any scratch pon. condition tip top! Penting untuk ada mask sendiri sebab usually yang korang sewa tu, nanti dia cepat berkabus. So kalau kabus, tak nampak nak tembak nanti tembak random and tembak team sendiri pon tak berapa ok jugak. 


Ni amenda ni nak sebut nama dia? Kain ni untuk ikat dekat kepala. Kira kalau pakai, walaupon tak terror tapi nampak poyo. Penting untuk gaya. RM60.00 sahaja.


Yang ni apa pulak ni Papa? Haha. Macam-macam la you ni. Paintball Shemagh arab ni harga Sazli nak letgo for RM50.00. Tujuan pakai? Gaya mesti poyo. Tak pandai main takper, janji menang gaya. Paham?


Tactical paintball vest with 3 pods, water pocket & pouch bag RM500.00


Ini pandangan belakang. Ni banyak menda boleh letak ni. Kalau kalah jugak aku taktau la. Haha.


Paintball harness with 4 pods and water pocket RM250.00


Combat boot Size 10 uk RM250.00


Dr Martin leather boots size 6, RM150.00
Aik, I punya pon kena jual ke? Hahahaha.


Ni macam kenal je baju ni. Ni I punyaa. Hahahaha.
1 set siap seluar, Size M RM120.00

Dimaklumkan semua harga ni is negotiable. Masih boleh dibawak berbincang. InsyaAllah. Tapi kalau nak tawar menawar pon jangan la sampai takde rasa. Ye dak? I tak puas hati kenapa baju I pon kena jual. Hahahahahaha. Huwaaaaaa. Maksudnya lepas ni kalau ada main paintball, memang I takyah join ke apa? Fine! So, I nak mintak tolong korang war-warkan pada sahabat handai, jiran tetangga ketua kampung segala kot-kot ada yang nak beli pre-love paintball accessories ni boleh kontek boss I Sazli. OK? I bagi lagi sekali handphone number. 016-2770268 OK? Good luck!


Kini semuanya tinggal kenangan. Sobs
Ko tak payah nak thumbs up sangat la Anis. Anis tu askar sebenar, Aserk blakang dia yang baju hitam tu polis sebenar. Tu semua geng Apai/Apis/Saz. Geng I tu Izzy (Doktor) and Sarah yang rabun. So adil tak, adil tak??????

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...