Thursday, March 10, 2016

Kek Huda Kembali

Assalamualaikum..

Sapa rindu Kek Huda angkat tangan! Korang dah boleh la rasa balik cake Huda sebab start dari sekarang, Huda dah baking cake semula and dah aktif ambik tempahan as anak bongsu dia Nouman pon dah besar sikit so tak renyah sangat macam dulu. Huda pon dah boleh handle balik her hectic life so InsyaAllah dia boleh terima order cake/cupcakes for any occasion. Untuk saja nak makan sebab nak naikkan berat badan, birthday, wedding, open house, door gift etc. Cakap je nak kek apa, macam mana rupa, jenis apa, besar mana zaaappppppp InsyaAllah Huda boleh buat. Huda bakes her cake with love so cake dia memang sedap dan buatannya kemas. Dia memang ada lotsa idea untuk decorate cake and let say korang ada any specific cake, boleh tunjuk pada Huda and dia boleh realisasikan impian kek nkorang.

Kek Huda ada macam-macam flavor. Korang boleh customize nak macam mana. Ada vanilla, magnolia, pandan, chocolate segala mala jenis chocolate dry wet and nasty semua ada hahahaha. Ada banana walnut, red velvet, blue velvet, rainbow and many more. Macam I, I suka chocolate moist + peanut butter cream with blueberry jam. Perrrghhh. Pengsan ok? Kek Huda memang sedap. I semenjak makan Kek Huda dah malas nak pandang kek lain. Sama la dengan Kaklong I. Kitorang memang letak Huda punya cake as a benchmark. So far memang tadek lagi la dapat lawan. Tu tak kira dia punya pavlova, brownies and durian cake segala.

Pada sapa yang pernah makan Kek Huda, I bet dah payah nak except cake orang lain kan? Once order, memang jatuh cinta. Rumah Huda dekat TTDI Damansara so korang boleh pick up dekat sana and Huda also boleh buat delivery area Klang Valley. Sapa yang duduk dekat luar KL alamatnya boleh jilat screen ni je la eh? Hahahaha. Selain dari cakes and cupcakes, Huda also buat fancy cookies, cookies and mana more. I pon tak larat nak taip. Apapa korang tanya la Huda sendiri. Boleh WhatsApp/Call dekat 019-7165687 atau check out Facebook and Instagram Huda Glory. Jom check out kek-kek Huda. Ni sikit je ni. Ada banyak lagi dalam IG dia. Pergi la tengok sendiri.


Chocolate Ganache Cake With Maltesers
RM150.00 Size 9 inch



Chocolate Ganache Cake With Malteser and Kinder Bueno 
RM80.00 Size 5 inch


Chocolate Cake with Edible Image
RM150 Size 9 inch


Chocolate Cake With Ganache and Buttercream 
RM180 Size 9 inch

Banana Walnut Cake 
RM120.00 Size 9 inch


Red Velvet Cake With Salted Caramel Sauce
RM100.00 9 inch


Rainbow Cake 
RM180.00  Size 9 inch


Hantaran Butter Cream Cake 
RM150.00 Size 9 inch


Birthday Fondant Cake 
RM280.00 9 inch


4D Fondant Camera Nikon Cake 
RM400.00 


4D Fondant Ball Cake
RM280.00 

Fondant Cake Huda ambik starting price is RM250.00 sebijik. Korang boleh pilih nak cake apa dalam dia. Fruit Cake pon boleh jugak. Fondant Cake memang mahal sebab susah nak buat. The price is subject to Bakers punya creativity sebenarnya. Semua harga di atas ni bagi I berbaloi dengan rasa dan rupa yang cantik. Let say korang ada certain budget, bagitau je Huda. Dia akan buat ikut korang punya budget, takde masalah. Huda boleh dibawak berbincang. Korang call je dia sendiri ok? Tapi kalau nak Fondant Cake bentuk kereta Porsche lepas tu nak bayar RM100.00 memang I tunjal la korang. Hahahaha. Untuk sapa yang terliur, padan muka diucapakan. Padan muka untuk I jugak. YES!

Handphone : 019-7165687

P/s: Huda also boleh buat hamper untuk Hari Raya and CNY. TQ

-eNd-

2 comments:

Dyba Dbuh said...

bila dh start order dgn kak huda, mmg every event akan order dgn dia..
rasa mcm nk mkn chocolate ganache tu sorg2 dalm bilik yg 5inch punya...
tp klw dpt mkn durian crepe laaaagggi sedap ^.^

Chooyaya! said...

Dyba Dbuh : Dyba, jangan tamak. Makan sama2 dengan orang lain ok? Hahahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...