Thursday, May 19, 2016

Cara Paling Mudah Untuk Memiliki iPhone SE dengan UMobile

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*


Assalamualaikum..

Thank you U Mobile sebab bagi tawaran yang menarik untuk kita semua memiliki iPhone SE.

Korang tau tak, korang boleh memiliki iPhone SE dengan cara yang amat mudah. Cuma fill up U MicroCredit online atau offline sahaja. Dah siap fill up form and lepas dapat approval korang dah boleh memiliki iPhone SE korang sendiri. Senang giler! Paling penting tak memerlukan masa yang banyak. Tenaga pon tak habis. Ketiak pon tak basah sebab tak perlu bersiap, nak cari parking, nak jalan kaki jauh-jauh cari booth belaka. Kan? Semuanya boleh diselesaikan dengan hanya satu click and anda boleh buat dekat-mana yang penting ada internet. Yang TERPALING penting among all ialah iPhone SE boleh dimiliki walaupon tanpa Kad Kredit. Woo hooo!!




Nanti korang pilih la nak ambik plan yang macam mana. U Mobile offer plan yang sangat affordable ok? Memang mampu milik sangat-sangat. Kalau nak ambik yang full financing, no upfront payment needed. Flexible repayment pulak up to 36 months. Tanpa card credit dan dengan pembayaran serendah RM58/month jadiklah diantara orang pertama yang memiliki iPhone 5S. Apa yang korang perlu untuk subscribe kepada U MicroCredit ni ialah Kad Pengenalan, Slip Gaji Terbaru, 3 bulan EPF Statement, Bank Statement dengan Bank Detail. Itu sahaja.

Mana-mana yang baru start kerja tu, boleh la try apply. Baru 3 bulan masuk kerja, dah pakai iPhone SE. Kan ke cool tu nampak? Untuk maklumat lanjut boleh check out dekat Website U Mobile.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...