Friday, May 6, 2016

Menangi Hadiah Menarik Dengan Menyertai #AngryNoMore Selfie Contest’

STICKY POST
 *Please scroll down for new entry*


Assalamualaikum.

Berita baik untuk kaki selfie dan peminat Angry Birds, sekarang ni korang berpeluang untuk menang hadiah-hadiah menarik seperti 3D/2N Getaway for Family of 4 ke Berjaya Resort Langkawi dan Berjaya Resort Tioman. Seorang pemenang bertuah akan dipilih setiap minggu bermula dari 28 April – 1 June 2016 iaitu untuk 5 minggu bermakna ada 5 pusingan lah ye. Hadiah tempat pertama korang akan dapat percutian disamping THE Angry Birds Movie 8” Red Plush dan RM300.00 McDonald’s Gift Certificates. Boleh treat family and friends makan McDonald’s puas-puas. Hadiah saguhati pon best jugak ok? 50 x Weekly Consolations Prizes berupa THE Angry Birds Movie Luggage Tag serta RM10 McDonald’s Gift Certificate. Hadiah exclusive ni korang hanya boleh dapat dengan cara join contest ‘McDonalds Malaysia #AngryNoMore Selfie Contest’.

McDonalds Malaysia #AngryNoMore Selfie Contest’.


No harm trying. Senang sangat-sangat! Sesiapa pon boleh menang tak kisah lelaki atau perempuan, tua atau muda. Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang tinggal di Malaysia. Takde limit umur. Yang penting korang kena ambik gambar selfie yang menarik bersama character Angry Birds. Jom check out macam mana nak join contest ni.





Mula-mula korang fill up the Enrollment Form di www.mcdonaldsmalaysia.com/angrybirds and submit form

Isi la tempat kosong tu macam Nama, Instagram Handle, Email, Mobile Number and Alamat. Jangan lupa tick dekat contest term and condition bagi membuktikan yang korang bersetuju dengan sagala syarat yang telah ditetapkan oleh pihak Penganjur (Golden Arches Restaurants Sdn. Bhd. – McDonalds Malaysia). Dah isi semua tempat lepas tu korang boleh submit application. 


ANGRY BIRDS ACTION!


1. Download the game application.  (https://rov.io/action)

Make sure download with wifi connection sebab app ni lebih dari 100MB.




2. Dah siap download, korang Scan the BirdCode untuk enter The Anger Management Classroom dekat http://www.mcdonalds.com.my/angrybirds/




BirdCode


BirdCode tu yang bulat hitam. 

3. Lepas dah siap scan code, korang pilih korang punya favorite Angry Birds movie character and lepas tu snap la selfie korang. Snap cantik-cantik. Gambar kena terang dan menarik. Baru la boleh menang kan?


4. Lastly share gambar korang tu dekat Instagram and hashtag #AngryNoMore. Check out gambar I selfie dengan Angry Birds



Bomb


Chuck


Terrence


I submit yang ni (^_^)


Contoh penyertaan #AngryNoMore Selfie Contest’

Pastikan submission korang received by system pukul 23:59:59 (Malaysia Time) pada hari terakhir contest. Lambat submit kira invalid entries dan tidak akan dilayan. Waktu tu kena seiring dengan system mereka. Senang cakap, just submit awal la. Jangan too last minute. Bukan susah pon nak buat.

Senang je kan? Sila pastikan yang account Instagram korang tak private bagi memudahkan Pihak Penganjur tengok gambar yang korang submit. Dah kalau account private macam mana pulak pihak penganjur nak check out gambar yang korang submit. Ye dak? Setiap seorang boleh submit lebih dari satu entry during the contest period. Selfie la sampai lebam. Setiap minggu, the best photo of the week akan dipilih untuk memenangi hadiah Grand Prize dan 50 runners-up akan dipilih untuk memenangi Consolation Prize.


Berjaya Resort Langkawi dan Berjaya Resort Tioman


The Angry Birds Movie Luggage Tag

Pemenang akan diumumkan di McDonalds Malaysia Facebook Page (www.facebook.com/My.McDonalds) and winners are required to provide contact detail with mailing address yang sah bagi tujuan penghantaran hadiah. Kalau maklumat tak lengkap, McDonalds berhak untuk menarik balik hadiah. So make sure semua maklumat adalah lengkap dan betul. OK? Dah pepenat submit form tetiba invalid sebab mailing address tak lengkap. Rugi.

Jom check out dengan lebih detail hadiah-hadiah yang ditawarkan

WEEKLY PRIZES
Week 1 – (28 April-4 May, 2016): 
i)         1 x Grand Prize that includes:
a.      3D/2N Berjaya Langkawi Resort for 2 adults & 2 children below 12 years old. (Package: 2 nights stay with breakfast + 1 dine-in dinner).
b.      1 x 8” RED Plush
c.       RM300 McDonald’s Gift Certificates.
ii)        50 x Consolation Prizes that includes:
a.      Angry Birds Luggage Tag
b.      RM10 McDonald’s Gift Certificate.

Week 2 – (5-11 May, 2016):
i)         1 x Grand Prize that includes:
a.      3D/2N Tioman Resort for 2 adults & 2 childs below 12 years old. (Package: 2 nights stay with breakfast & dinner + 1 snorkeling trip).
b.      1 x 8” RED Plush
c.       RM300 McDonald’s Gift Certificates.
ii)        50 x Consolation Prizes that includes:
a.      Angry Birds Luggage Tag
b.       RM10 McDonald’s Gift Certificate.

Week 3 – (12-18 May, 2016): 
i)           x Grand Prize that includes:
a.    3D/2N Berjaya Langkawi Resort for 2 adults & 2 children below 12 years old. (Package: 2 nights stay with breakfast + 1 dine-in dinner).
b.      1 x 8” RED Plush
c.       RM300 McDonald’s Gift Certificates.
ii)        50 x Consolation Prizes that includes:
a.      Angry Birds Luggage Tag
b.      RM10 McDonald’s Gift Certificate.

Week 4 – (19- 25 May, 2016):
i)          1 x Grand Prize that includes:
a.      3D/2N Tioman Resort for 2 adults & 2 childs below 12 years old. (Package: 2 nights stay with breakfast & dinner + 1 snorkeling trip).
b.      1 x 8” RED Plush
c.       RM300 McDonald’s Gift Certificates.
 ii)        50 x Consolation Prizes that includes:
a.      Angry Birds Luggage Tag
b.      RM10 McDonald’s Gift Certificate.

Week 5 – (26 May-1 June, 2016): 
i)         1 x Grand Prize that includes:
a.      3D/2N Berjaya Langkawi Resort for 2 adults & 2 children below 12 years old. (Package: 2 nights stay with breakfast + 1 dine-in dinner).
b.      1 x 8” RED Plush
c.       RM300 McDonald’s Gift Certificates.
 ii)          50 x Consolation Prizes that includes:
a.      Angry Birds Luggage Tag
b.      RM10 McDonald’s Gift Certificate.

Menarik kan semua hadiah yang Pihak Penganjur tawarkan? Memang rugi la kalau korang tak participate. Seriously. Mana tau kalau menang boleh bawak family jalan-jalan makan angin dekat tempat percutian Berjaya yang hebat tu. Bestnyaaaa!! Jangan lupa join contest ni ok? Ajak satu family join. Bagi I, ini la contest paling reliable buat masa ni sebab selfie contest. Semua orang pon suka selfie. Syarat pon tak ketat, nak join contest pon simple dan hadiah pon semua menarik. Yang contest ni pulak memang dia dah bagi Angry Birds as a prop, so lagi senang la kalau ni berangan. Snap snap selfie, submit and lepas tu tunggu je result. Sapa tau korang akan dipilih sebagai pemenang. Good luck!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...