Wednesday, June 15, 2016

Plus Size pon boleh melawa ok?

Assalamualaikum…


Sekarang ni boutique semua pon nak buat baju untuk orang kurus-kurus. Dah tu yang ebab-ebab nak pakai apa? Dalam IG pon kalau nampak ada Online Boutique sale semua yang lawa Free Size je. I ingat lagi dulu masa dalam pantangkan Shein, kemaruk la tengok baju lawa-lawa dalam IG. Maklumlah lama pakai baju mengandung so konon lepas pantang nak la berlawa-lawa. Lepas tu tanpa membuang masa, terus la order and yakin muat. Bila sampai, sarung muat sampai separuh lengan je. Kah kah kah.  Loser giler rasa. Ada hati tu nak pakai Free Size? Sudahnya baju tu I bagi pada De. De pakai muat ngam je. Mana la tak muat. Berat dia 46kg kot? Tsssk T____T. If korang perasan la, most of Boutique banyak jual baju memang yang lawa-lawa semua untuk orang kurus-kurus je. Sama la jugak offline boutique. I suka beli baju office dekat Nichii je sebab murah. Selalu la kecewa sebab size S tak muat, Size M pulak besar. Samada kena gemok terus atau kena kurus. Haha. But today, I nak perkenalkan korang satu IG Shop ni yang jual baju focus untuk Free Size. I dah ada dia punya Palazzo Pants. Sejuk je bila pakai, best giler!




Lalina's Palazzo - Size paling besar XL – boleh muat sampai 5XL

  • Ada 3 size : Free size (S-M), Large (L-XL), XL (XL-5XL)
  • Ada 25 colors in total - Semua nya menarik tertarik!
  • Size paling besar XL – Boleh muat sampai 5XL
  • Our best seller since 2010!
  • Material high quality cotton – Stretchable, berat, flowy
  • Ongoing promotion – Free poslaju ke seluruh Malaysia


Lalina's Palazzo - RM60.00 sehelai. Buy 2 for RM115.00, Buy 3 for RM165.00




Warna ni is one of the best seller.




Macam-macam kaler apa. Semua pon cantik-cantik

I suka Palazzo ni sebab kain dia berat, so bila pakai jatuh molek je. Kain dia pon sejuk. Best la untuk yang plus size sebab sekarang boleh tengok collection dekat Lalina ni. Ada skirt, ada pants, blouse, kaftan pon ada. Chiffon skirt pon ada. Cardigans, Legging, jeans SEMUA untuk orang plus size. I pulak excited browse. So lepas ni Plus Size pon dah boleh bergaya. Kalau offline boutique taknak jual baju untuk korang takper, sebab Lalina boutique ada. Nanti untuk open house, pakai je Kaftan dengan Melati Skirt. Confirm MELETOP. Untuk check out mereka punya other’s collection boleh check out dekat sini.

Lalina Boutique 
Contact: 011 1000 2656 or lalinaboutique@gmail.com

-eNd-

1 comment:

Mamak Celup Tepung said...

Hai Kak Su!

Hahahaha saya beli palazzo konon nak feeling flowing2 sana sini. Pakai setengah jam je. Minit ke 31 seluar melurut hahahahahahahahah. Jalan sikit tarik seluar ke atas hahahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...