Monday, July 25, 2016

Ehem ehem

Assalamualaikum..

Musim-musim raya ni, korang sure banyak kan dapat jemputan Open House? Lepas tu kalau dah dapat makan, macam apa je nak-nak kalau semua pon sedap dengan segala Pavlova, Coctail, Brownies belaka perrrrrghhhh. Kalau ada 4 buah rumah, 4 menu yang berbeza aja mampos semua nak rasa. Sanggup tu in between rumah, relax sekejap lepas tu lompat-lompat kasik makanan turun hahahah. Pudat-pudat sampai end up dah settle semua, singgah beli ENO sebab rasa tak boleh bernafas sebab makan banyak sangat. Jumaat – Ahad makan macam onggiler, Isnin try timbang. Walaupon baru lepas membuang confirm berat selamba naik 1-2kg. Kan? Jangan nak menipu kata tak naik. Bak kata AC Mizal, ‘Ekau jangan nak membongak  dengan den haaaaaa’. Confirm! Kata la nak discipline dari dalam diri, I bet takkan dapat punya sebab tak tahan tengok makanan sedap-sedap. Takpe, jangan risau. I may have a solution untuk korang. Macam I share last time, ‘ House of Corset’. Pakai la corset wei, bila pakai corset automatically nanti tak boleh nak makan banyak. Sebab rasa tak selesa and mengah. Takpela tak selesa, asal kurus. Ye dak? Sebab korang makan banyak mana pon nanti at the end of the day akan rasa menyesal. Selalu sangat dah kejadian menyesal lepas makan ni. Nak pulak perempuan kuat makan macam nko. Eh. Haha.



Ehem-ehem. Pakai consistent tau? Kena istiqamah. Seksa sekejap takper, sebab bila dapat tengok hasil selepas 3-4 bulan, time tu rasa sangat la puas hati dan berbaloi.

Macam I pernah share dalam entry sini pasal kebaikan ‘House of Corset’, so korang boleh check out kat entry sana apa kebaikan dia. Malas pulak nak bebel banyak-banyak kali. Lepas entry tu ada banyak dah jugak I dapat order dari readers. Feedback semua cakap best, selesa and tak la seksa sangat macam sesetengah corset lain. Lagipon murah jeeeeee. RM150.00 je pon. Bayar sambil goyang tetep je. Hahaha. Takyah la beria nak spend sampai RM2,000++ kalau nak pakai pon seksa sebab ada yang sampai 3 piece. House of Corset by Zenia Cuma 1 piece je. Nak pakai senang. Lepas tu yang dekat pinggang tu ada 3 laras. Korang boleh adjust ikut korang punya keselesaan. Untuk BF Mom takde masalah boleh BF macam biasa sebab dia tak tutup bahagian breast. Takde tulang yang menyucuk badan and buat rasa tak selesa. Cakap banyak takde. Nak tau kena cuba. Ewah!


M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm

Ni measurement House of Corset. Yang penting, ukuran kena betul ok? Baru selesa pakai. Macam I, I pakai size XL. But now untuk size 5XL and 6XL out of stock. Yang lain semua ada. Postage everyday InsyaAllah

Nak pakai tak susah pon and let say korang nak clear picture macam mana nak pakai, dalam Youtube search 'Premium Corset' kat situ nanti dia ajar macam mana nak pakai. Nak pakai time period pon boleh je and nak membuang also senang sebab dia punya konsep macam Superman. Sependa pakai kat luar. HAHAHAHAHA. So takde masalah susah nak ke toilet. Ada yang tanya, tak basah ke corset ni nanti time dekat toilet? Korang pon kaaaaan? Ko kalau cebok air sampai pinggang ke? Hahahaha. Pepandai la adjust. Memula memang la susah but lama-lama dah biasa nanti korang cebok pon macam Perempuan Melayu Terakhir je. Haha. Tingat dulu masa toilet Mak kat kampung baru siap (Masa I form 3 kot?) biasa kalau mencangkong main zaaaap je. Sekali toilet baru mak, dia punya dinding macam dekat sekali memasing bersagat la bontot. Hahaha. But lama-lama dah pandai adjust, dah ok la. Sama la macam corset ni ha. Paham?


Ni cara macam mana nak pakai.

Jom tengok testimonial pulak dari yang dah pakai 'House of Corset' ni. Ni I ambik 2 je la. Ada banyak lagi yang lain. Most of them cakap berbaloi keluar RM150.00 sebab sedap pakai. Rasa macam selesa sangat. Dulu jenis semangat waja beli corset but pakai sekali dah teragak-ragak sebab seksa. Tapi 'House of Corset' ni bila pakai happy je. Takde masalah. Mana-mana yang dah bersalin tu, pakai la corset bagi badan firm and keras balik. Perut pon takde la flabby. If yang dah bersalin cesarean, luka kering je terus pakai corset ni. Nak cuci pon senang. Just rendam dalam softlan lepas tu sidai. Jangan guna washing machine ok?



'Selesa serupa tak pakai corset'



'Best gila, murah berbaloi and pakai seharian pon tak sakit'.

Soooo apa tunggu lagi wei? Boleh la try try ‘House of Corset’ ni sekarang. Pakai konsisten ok? WhatsApp I dekat 012-9184042 untuk order. OK? Pakai corset ni concept dia slowly but surely. Bagi masa untuk badan korang adapt dengan memakai corset. Memula tak biasa rasa la susah nak bernafas la apa la tapi nanti lama-lama rasa sedap je badan sebab rasa kemas and padat. Yang penting, boleh la nampak potongan badan. Takde la straight cut dari atas sampai bawah. Ye, memang nak cantik untuk suami bukan untuk tayang badan dekat orang, tapi self-satisfaction. Ye dak? Lagipooooooon banyak kebaikan dia. Meh la I share lagi sekali.

Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!

Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
Tanpa tetulang yang merimaskan..
Memberi keselesaan pada si pemakai..
Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
Sangat mudah dipakai (one piece)

-eNd-

3 comments:

Mimy Hamid said...

nak 5xl cepat restock...bontot mak besar lg plss

Jan@Afzan said...

Ehhh sama lah kita mimy...hips besar, ukuran takde dlm senarai...tapi waist 4xl...tggu 5xl lah kot.

Miss M said...

Akak.. bila search youtube premium corset, die keluar premium beautiful corset.. sama ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...