Thursday, August 11, 2016

Durian Crepe Huda Kembali. Woot Woot!

Assalamualaikum..

Geram je tau Huda ni? Dia tetiba keluar dalam Facebook tanya sapa nak ada 4 pack balance Durian Crepe. Apa lagi? Meroyan la I dekat comment. Haha. Siap M E R A J U K terus. Huda dah gelak-gelak masa call. Cakap ‘Hello’ dah ketawa terus. Kata Huda, ‘Baby, I dah agak dah U mesti merajuk. I tak sengajaaaaa’. Lepas tu umpan nak bagi Swiss Meringue. Macam tu la Huda ni kan? Umpan je dengan makanan, tau je kelemahan I. I ni baru la nak fe-feeling kurus. Kang makan banyak, Makcik Anny bising membebel rimas jugak kadang-kadang. Tapi ikut jer la. Kata dia Co-founder Zenia Beauty kena la cantik. Baiklah. Kata Huda, dia buat ni pon sebab Puspa la nak sangat. So terpaksa buat sebab taknak mengecewakan orang yang order. Daaaaaah takder. Dah letak dalam FB kira declare war la. Mana boleh kan? So I paksa Huda untuk bukak order and korang semua boleh start order dekat Huda mulai SEKARANG but only akan dapat on Tuesday minggu depan. Order jangan nak peningkan kepala Huda. Kalau office tu, kumpul 1 order je. Biar sorang je ambik order. Sapa asing-asing sebab tak kawan yang tukang amek order (ehem-ehem) collect sendiri dekat rumah Huda TTDI sana tu. (Mohon Terasa) Kah kah kah. Ingat Huda, Felda ni order melalui I sahaja. Sapa taknak, U jangan layan. Paham? *flip hair.


Hi Durian Crepe Huda yang debab. Welcome back!



Specialnya Durian Crepe Huda walaupon RM12.00 1 pack ialah dia punya crepe nipis sama macam kulit durian sebenar. Boleh jer nak order letak macam ni terus. Boleh bagi hadiah kepada hantu durian. Dah macam cake. Huda ada buat jugak yang bite size. Yang tu tak sure berapa harga tapi sesuai untuk open house. Sama je rasa, cuma dia lebih kecik. Sekali ngap, gone.

I pernah makan yang dekat Sumptuous. Harga tak ingat tapi rasanya macam murah sikit kot? Tapi dia punya crepe tebal rasa macam makan tepung. Lepas tu durian dia cepat masam. Letak luar peti ais, sekejap dah rasa tempoyak. Kaler pon tak memberahikan. Cream dia pun I agak guna yang murah sebab rasa tak sedap. Macam Huda punya, customer complain takde. Kalau ada pon sekali tu je pon. Tu pon Huda willing untuk ganti balik and deliver. Huda guna hanya durian D24 sahaja. Bukan durian murah eh? Dia memang jaga kualiti Durian Crepe dia. I pernah letak seminggu dalam peti ais, lepas seminggu masih sedap. Tak berair apa pon. Tu beza dia durian mahal and durian murah. Sapa rasa mahal RM12.00 tu tak payah la beli. Sapa mintak kurang harga I cakap pada Huda, bagitau I meh I ceramahkan. Hahahaha. I ni biasa konsep cubit peha kiri, peha kanan terasa melampau-lampau. I tak suka orang buli Baby-baby I. Hehe.


Huda guna D24 sahaja ok? Sebab tu sedap Durian Crepe dia.


Tengok la ni. Boleh nampak macam mana kualiti Durian Crepe Huda. Crepe nipis, cream yang berkualiti and durian mahal. Bergabung meletop!

So, apa tunggu lagi. Order la dengan Huda sekarang. Pertanyaan lain sila ajukan pada Huda terus. Takyah la komen kat sini lepas tu tanya macam mana delivery ke apa. Kang takde sapa jawab kang marah pulak. Hahahahaha. RM12.00 ye untuk 1 pack? Dalam dia ada 4. Kalau office ke, molek la kumpul order terus. Sian Huda nak delivery 2 pack untuk satu tempat. Dah la KL area free delivery. Sapa yang ada niat nak beli 1 pack, mohon jangan menyesal sebab kang dah sedap rasa ralat tak puas makan sebab nak kena share makan kat rumah dengan orang lain. Tak pon kalau kedekut nak share, buat macam Dyba. Beli 1 pack, makan kat office je. Takyah bawak balik rumah. Hahahahahaha. Lepas tu kepada Intan, takde istilah nak rasa one bite ke apa eh? If nak one bite Kaksu tetap charge RM1.00. Paham?

Hp : 019-7165687 - Huda


-eNd-

2 comments:

Dyba Dbuh said...

semalam baru tye kaksu pasal durian crepe..dapat jugak makan.
kaksu, dyba order 1 je utk mkn kat office selasa nnti, tp sabtu esok lusa ni dyba dh order 3 pack utk mkn dgn keluarga..hahahah..

reen shazarina said...

hai kaksu.. selama ni senyap2 je baca blog kaksu.. tapi bila kaksu post pasal deghian crepe.. terus tak boleh tahan.. sedapnya!! tapi saya duk shah alam.. nak pegi KL sana becinta gak lah.. T_T...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...