Friday, November 11, 2016

5 Box ANNESURAYA SKINCARE FOR FREE !!

Assalamualaikum…





Perhatiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan semua orang kampung. 

Harini I nak offer 5 kotak ANNESURAYA SKINCARE FREE pada 5 orang LELAKI yang ada masalah kulit muka macam jerawat yang bermaharajalela untuk dipakai and kitorang akan monitor the progress untuk tengok keberkesanan ANNESURAYA SKINCARE ni pada orang tersebut. Kalau korang ada anak, suami, jiran, kenalan atau sesapa la yang ada masalah macam tu boleh email I dekat surayasulatin@gmail.com atau WhatsApp I dekat 0129184042. Takde had umur, tak kira bangsa, agama atau warna kulit. Semua boleh janji lelaki sejati dan pakai skincare ni dengan bersungguh and bukan jenis hangat-hangat taik unta. 

Bukan Maknyah. Ok? Bukan Maknyah ni I serious cakap. Lelaki sejati sahaja ok? Adik-adik I taknak. Ada 5 set ni. Lepas tu nanti boleh la jumpa kita makan sedap-sedap ke. Tengok macam mana. Tak kisah korang ada kat mana sekarang ni janji ANNESURAYA SKINCARE ni boleh sampai. Konsep dia, pat pat siku lipat sapa cepat dia dapat. Sapa lambat dia mendapat. Ok? Okbye. Selamat Bercuti!

-eNd-

1 comment:

Amanda Suria said...

alaaa...lelaki je...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...