Thursday, November 17, 2016

Annesuraya Glutatione Bar Facial Wash and Loose Item

Assalamualaikummmm…

Ingat tak masa ANNESURAYA Trial pack kitorang bagi facial wash dalam bentuk bar? Lepas tu set sekarang kita bagi dalam bentuk liquid pulak kan? Sebab kita buat liquid ni, survey percentage permintaan on liquid lagi tinggi dari bar. Maka 30% yang nak bar pon berdukacita la mengelap air mata dihujung baju ala Neng Yatimah. Ada cakap suka liquid, ada cakap suka bar. Ada yang mintak tukar packaging letak bar instead of liquid kemain kan macam kita jual Skincare ni ala-ala main pondok-pondok pulak. Boleh tukar packaging suka suki. Hahaha. Korang memang mintak sembarangan ajeeeeer. Tapi takperlah, kerana sayang daku turutkan. So now, mana yang mintak nak beli loose item + facial cleanser jenis bar now kita dah ada. Ready stock and dah boleh order sekarang lepas tu zaaaapppppp kita pos terus. Tak order siap. Terutama Pau. Ko tak order siap ko Pau. Haritu cakap kalau ada nak beli 12 terus kan? Haaaa ni dah ada dah ni. Boleh beli 120 pon jugak buat stock rendam dalam kolah. Hahahaha. Glutathione Bar Facial Wash ni seberat 40 gram and kalau pandai guna dan berjimat cermat boleh tahan sampai 3 bulan. Korang belah 4 la. Tahan lama. Kalau kaya raya boleh pakai seketul terus. Takde hal. No doubt, Bar ni dia punya feel lain. Lebih deep cleanse. Yang liquid pon ok cuma manja-manja la. I suggest untuk yang kulit kering, stick to liquid and yang kulit berminyak memang highly recommended untuk guna jenis bar. Sapa yang pernah guna bar ni dia tau la acane puas hati lepas cuci muka. Rasa macam bersih tu, macam pinggan baru lepas cuci dengan Axion. Bersih menciutkan!



ANNESURAYA Glutathione Bar Facial Wash. Berat 40 gram. RM30.00 exclude postage.


Jom kita tengok apa kelebihan Glutathione Bar Facial Wash ni.

Mempunyai glutathione, alpha arbutin, glycerin, vitamin C, palm oil, water acid, sodium lactate, stearic acid yang mampu memberikan kesan-kesan


Mengatasi masalah kulit muka yg berminyak
Mengatasi masalah eczema
Menghilangkan bintik2-bintik hitam, bekas luka dan jerawat
Memutihkan kulit wajah tanpa pengelupasan
Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi
Meratakan tona warna kulit
Melicinkan kulit muka

Cara guna :
Basahkan sehingga berbuih kemudian sapukan pada wajah. Tunggu sehingga 3 minit dan bilas dengan air sehingga bersih.


Now kita juga ada jual loose pack item untuk ANNESURAYA SKINCARE.

Facial Cleanser (60ml) – RM30.00
Toner (30 ml) – RM18.00
Day Cream (5g) – RM20.00
Night Cream (5g) – RM25.00
Intensive Night Cream (5g) – RM27.00

So untuk yang ada masalah kulit kering, kulit berminyak, kulit sensitive semua boleh order loose pack. Boleh WhatsApp I dekat 012-9184042 untuk order and mintak advice. Basically untuk kulit berminyak penggunaan Day Cream tak banyak and untuk kulit kering pulak Toner tak pakai banyak. Kulit Sensitive Night Cream and Intensive Night Cream pakai sesekali je so mana yang dah beli Full Set 5 in 1 dah boleh start pakai loose item pulak. Semua harga dekata atas is exclude postage eh? Mana duduk area KL pembelian RM50.00 keatas kita bolehbagi FREE DELIVERY.


Kitorang baru dapat testimonial dari sorang customer ni. Dia ada masalah parut jerawat yang dalam tu. Rasa macam impossible la nak ok kalau tak buat laser treatment kan? But Alhamdulillah lepas dia guna, parut tu nampak makin pudar. Actually I pon terkejut tapi kalau macam ni la punya result, memang kena share. SO MANA YANG ADA MASALAH PARUT JERAWAT KOLAM MACAM NI boleh give cuba guna ANNESURAYA SKINCARE. Now Set 5 in 1 only RM90.00 sahaja tau? Np : RM120.00. Jimat RM30.00 dekat situ. Boleh beli dengan agent-agent kami #annesurayaskincare or beli terus dengan I pon takper. Takde masalah. Masalahnya kalau wasap layan sampai 5 jam lepas tu cakap ‘Ok sis. TQ’ Hoi, ni memang menyirap! Hahahaha. Tapi seriously seronooooooooook sangat tengok kulit muka orang yang ada masalah makin elok macam ni.


Tengok sis ni, muka dia sebelum ANNESURAYA


After ANNESURAYA parut makin pudar

Thank you pada semua yang bagi sokongan pada ANNESURAYA SKINCARE and I. Anny pesan suruh tulis, ‘TANPA ANDA SEMUA SIAPAAAAAAAAAAAAAAAAALAH KAMI’. Gittew. Dah, jangan cakap banyak especially yang mintak loose item. Beli sekarang jugak, paham? Untuk catch up perkembangan terkini hiburan sensasi boleh selalu update dekat IG kitorang ok? Kat situ ada 6 juta testimonial and updates. Senang boleh tengok dekat sana.

Handphone : 012-9184042 (Suraya yang cantik)


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...