Wednesday, November 9, 2016

Corset Size 3XL tak bermakna kita debab. OK?

Assalamualaikum..

Sayang sayang semua!! (Dah macam DSV pulak) Hahaha. Ni I nak cakap and bagi TIPS untuk korang pilih size Corset yang sesuai dengan size vontot and berat badan memasing. Sebab untuk batch ni banyak giler la yang salah size SEBAB DEGIL TAKNAK DENGAR CAKAP I. Grrrrrr. Kan ke dah banyak kerja tu? Dah elok sampai patut boleh pakai ni nak kena pos balik pada Warehouse lepas tu kena tunggu parcel korang sampai kat sana, then only boleh pos balik. Makan masa jugak tu. Postage pulak dah kena double charge pulak. Acane? Ni boleh mengundang kemarahan ni (tapi marah-marah sayang la). Sebab tu kena dengar cakap I. I paham masalah sayang-sayang semua tak boleh terima hakikat berat 65kg tapi kena pakai size 2XL kekadang 3XL sebab vontot Jeniper Lopes tapi percayalah size yang I bagi tu untuk kebaikan bersama. Kena terima hakikat sebab I yang berat 56kg ni pon baru je tukar XL dari 2XL (Cecece statement ajet-ajet kurus). So kalau kata tetiba I cakap, ‘Awak, awak size 3XL’, so kena terima hakikat ok? Jangan down, sebab kurus keding Dyba tu pon pakai M size and kita takde S or XS so jangan nak down tak tentu hala. Sebelum to jom tengok Size dulu.



HOC NORMAL PRICE RM150.00, NOW RM130.00 SAHAJA (WHILE STOCK LAST)

M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm

Most important is ukuran punggong tau? Sebab kekadang ada yang jenis rendang macam Intan, berat dalam 55-56kg je tapi spesis rendang tak berbuah macam Rusmah Mancur. Dah tu ukur lilit punggong Jeniper Lopes so nak taknak kena ambik 2XL jugak. Padahal dekat Size Indication kata 2XL untuk 71-78kg kan? Jangan down. Takper. Tu Maksudnya bukan kita debab. Taaaaak. Tu maksudnya kita merewcikssss U olls.... Sebab punggong mantop. Sebab tu sebelum WhatsApp I, ukur dulu punggong. Nanti I akan advice size apa. Kalau berat 95 - 120kg I suggest terus 5XL terus sebab yang batch lepas tu, ada je yang berat 118kg pakai 5XL and muat selesa.

Jangan risau, I akan suggest korang punya size. Serahkan pada yang pakar. Gittewwwww. Actually yang last batch memang 100 helai setel and ada jugak dalam 20 orang tak cukup and kena tunggu minggu ni then only boleh postage. Untuk yang dah order Size 4XL dan 5XL mintak maaf sebab kena tunggu. InsyaAllah by this week kita akan pos and paling lewat pon Sabtu ni. Harap Bersabar. Corset ni memang selling fast, Lagipon HOC memang berkualiti, senang pakai sebab tak sakit (takde tulang) and tahan lasak. Boleh baca dalam previous entry I dah kongsi pasal kejayaan I turunkan berat badan dengan HOC.

Yang penting untuk MULA misi lose weight boleh ikut cara ni:
  • No nasik
  • No dinner
  • No air manis/dessert
  • Pakai HOC at least 8 jam sehari
Ini je dulu. Takyah nak drastik terus macam nak makan yang rebus/bakar. TAK PAYAH. Nanti takot hilang semangat, kaki gigil langsung taknak diet terus. Ada yang tanya macam mana HOC boleh bantu lose weight? Jawapan : Sebab bila pakai corset, portion makan kita akan jadik kecik. Makan sikit pon dah rasa mengah and tak selesa so slowly everyday kita cut portion makan. Lepas tu, HOC ada 7 magnet yang melancarkan peredaran darah dan membantu memecahkan lemak yang degil. Itu la sebabnyaaaaaaa. Most important is determination. Kalau jenis takde semangat, tetengah makan sanggup bukak corset sebab nak makan banyak, itu lupakan ajer la nak kuruskan badan. Simpan je HOC dalam almari buat tukun.

Untuk sebarang pertanyaan boleh WhatsApp I terus dekat 012-9184042. Beli satu RM130.00, Beli dua RM120.00 sehelai or beli 3 for RM100.00 sehelai. Offer ni sampai stock habes. Patut first batch dah habes dah tapi biasa la, I selalu baik hati extend sale. Okbye!

-eNd-

1 comment:

Jan@Afzan said...

bos baik ati....extend sales...

"Maksudnya bukan kita debab. Taaaaak. Tu maksudnya kita merewcikssss U olls.... Sebab punggong mantop"

Yesss...merewciks..punggong lebauuu lorrr bos..tak lentik...muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...