Thursday, November 24, 2016

Sehelai HOC RM100.00 jer??? Biar betul !

Assalamualaikum…

Best je dapat feedback dari customer yang sekarang dah jadik pengguna tegar HOC. Ada yang beli sehelai lepas tu repeat order terus 3 helai. Ada yang beli siap-siap size besar and kecik, katanya untuk pendorong semangat. Ada sorang ni beli 3 helai terus. I tanya dia kenapa beli banyak and sama size? Dia cakap dia pakai masa run. Dia runner. So each time run, dia akan pakai. Kata dia kalau pakai time run, rasa perut, vontot, peha semua firm and bila lari rasa la selesa sebab ada yang ‘hold’ muscle. Ada yang cakap bila pakai time period pain, rasa lega. Sapu dengan Krim Mustajab or Hot Cream so period pain kurang. I pon try la jugak pakai time malam masa period pain. Memang betul! Rasa selesa sangat. Ada yang beli untuk pakai dalam pantang. Yang bersalin bedah pon ada yang pakai after 15 days. Luka kering je dah boleh pakai. Tak sangka pulak HOC ni banyak kegunaan dia selain dari untuk menurunkan berat badan. Bila I cakap pada Anny pasal orang exercise pakai HOC, kata Anny. ‘Laaaa memang la wei! Aku pon pakai time futsal. Memang best la sebab otot kau grib’. Laaaaaaa kisahnya! I je la sorang yang lambat tau.

Sehelai RM130.00, 2 helai RM240.00, 3 helai RM300.00 Sampai 30hb Nov sahaja ye?

Mimy Hamid berat before is 123kg pakai size 5XL. Latest 86kg pakai size 4XL



Mimy memang eat clean, jaga diet and pakai HOC secara consistent at least 8 jam sehari untuk membantu proses mengurangkan berat badan dia. Ada orang tanya macam mana dengan HOC boleh turunkan berat badan? Jawapan : Sebab bila pakai korset dia akan 'pegang' perut kita and tak banyak kuantiti makanan masuk dalam badan. So kat situ boleh kurangkan portion makan and fungsi magnet yang ada dekat HOC yang membantu melancarkan aliran darah dan mengurangkan selera makan. Yang penting ialah disiplin. Jangan la bila pakai sekali rasa seksa (probably sebab tak biasa) lepas tu stop pakai. Dah tu sampai bila pon nak kurus. If baru pakai, bagi time. Memang agak semput. Tapi lama-lama korang akan biasa.

Banyak kegunaan HOC ni secara tak langsung. Paling I tak sangka ialah orang pakai time exercise dalam gym or outdoor. Lagipon kalau lari pakai corset, nanti bontot tak la macam agar-agar. Hahahaha. So far takde dapat lagi komplen ada yang koyak ke apa. Untuk yang berat 120kg korang boleh pakai size 5XL and I bagi jaminan MONEY BACK GUARANTEE untuk yang tak muat. So beli je la kalau teringin. Kalau tak muat takper. Pulang semula and kita bagi balik duit. Takde masalah cuma kos postage tanggung sendiri la. Yang salah size pon takde masalah, boleh je tukar. OK? As for now kita takde dapat komplen corset koyak. Percubaan untuk menipu sebab nak dapat yang lain tu ada tapi I mintak bukti. Snap gambar and pos balik pada kita. If betul koyak, takde hal boleh tukar. Kalau cakap je koyak lepas tu kata dah buang or tinggal kat hotel, tinggal kat kampung semuaaaaaaaaaaa tu tak boleh terima. Good Bye.

Sehelai RM130, 2 helai RM240, 3 helai RM300 so kalau nak jimat beli la 3 helai terus. Harga semua exclude postage. Untuk Size 4XL and 5XL memang selling fast. Cepat sangat-sangat habes so kalau sapa nak, beli jer la terus tak payah nak fikir-fikir nanti habes stock korang nak kena tunggu pulak. Untuk batch ni, I dah open for order and barang kita pos Isnin/Selasa next week ok? So CEPAAAAAAAAAAAAAAAAT sebab memang selling fast. I pon up blog sebulan 2 kali tapi memang sebulan more than 200 pcs terjual. Bab kualiti HOC memang terbaik. Ramai yang konon beli lagi murah RM80.00 sehelai pon ada tapi sudahnya dekat peha bergulung. Design sebijik macam HOC tapi kualiti takkan sama and end up beli dengan I jugak. Dah membazir. Lepas ni kita nak tambah warna lain and buat label AnneSuraya lepas ni tapi masih dalam proses merancang gittewwww. Kita jual sependa renda pulak lepas ni. Kah kah kah.

Salah size : TUKAR
5XL tak muat : REFUND DUIT
Rosak? : GANTI BARU


M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm

Nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat AND PADA YANG TAK CONFIDENT DENGAN SIZE TAKPE. KATA LA SALAH SIZE, KORANG BOLEH TUKAR SIZE dengan syarat corset tu try je. Jangan pulak dah pakai sehari baru kata salah size. Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable.


Untuk size M - 5XL ada 3 warna iaitu Premium Blue, Premium Black and Premium Beige. Tapi certain warna selling fast. Kalau nak any specific color boleh check dengan I dulu ok?


Nak cuci senang je. Korang just rendam dalam Softlan and sidai. Takyah masuk dalam washing machine ok? Fabric dia jenis lembut so bila pakai tak panas and takde tulang yang mencucuk-cucuk dekat perut.

Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!

Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
Tanpa tetulang yang merimaskan..
Memberi keselesaan pada si pemakai..
Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
Sangat mudah dipakai (one piece)


I pon start jual HOC sebab lepas buat experiment pada diri sendiri. Since April pakai, masa tu berat almost 70kg OMG badak! Now dah 55+57kg macam tu. Menten la sebab pakai HOC, makan pon tak dapat banyak sangat

Untuk order and sebarang pertanyaan boleh terus direct WhatsApp I. 012-9184042. If belum pernah beli, Masa bagi je salam terus bagi berat and size punggong ok? Contoh macam ni. ‘Hi Kak Su yang Siti Nurhaliza. Saya Sabariah. Berat 88kg, ukuran punggong 120cm.’ Nanti I advise terus size apa sesuai. Berat and ukuran punggong je bagitau. Ada yang cakap, ‘Saya kalau Jeans ZARA size 29, kalau MNG size 30 cane eh Kaksu?’ T____T Mati la nak. Hahaha. Tinggi, Size pinggang, Tetek Cup apa tak payah bagitau sebab tetek takde kena mengena dengan Corset ni. Nak Breastfeed pon takde masalah and nak shishi and pupu pon tak payah bukak corset sebab dia ada lubang. Pakai je sependa kat luar ala-ala Superman. Paham? Ok dah. Wa gerak lu. Pepe Call (Tetiba rempit). Haha.

Anyway pada yang baru tengok pasal House of Corset, nak tau lebih lanjut apa dia HOC ni and testimonial serta info lain, boleh click sini.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...