Tuesday, December 27, 2016

Yer End Sale House Of Corset - RM100 Sahaja Sehelai!

Assalamualaikum.
.
This is short update untuk announce Year End Sale untuk house of corset. Kaksu bagitau nak extend promo hari tu. So ni dah consider YES and Christmas sale sekali la ok? So mana nak jimat kena beli sekarang. Nak lagi jimat ajak la member or officemate beli sekali. So kalau cukup 3 orang dah kira RM100 je sehelai. Murah sangat-sangat! 

Special promotion untuk year end sale. Serendah RM100 sehelai. Mana nak dapat murah macam ni! so grab this chance ok?




Salah size : TUKAR
5XL tak muat : REFUND DUIT
Rosak? : GANTI BARU


M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm

Nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat AND PADA YANG TAK CONFIDENT DENGAN SIZE TAKPE. KATA LA SALAH SIZE, KORANG BOLEH TUKAR SIZE dengan syarat corset tu try je. Jangan pulak dah pakai sehari baru kata salah size. Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable.

Nak cuci senang je. Korang just rendam dalam Softlan and sidai. Takyah masuk dalam washing machine ok? Fabric dia jenis lembut so bila pakai tak panas and takde tulang yang mencucuk-cucuk dekat perut.

Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!

➡Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
➡Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
➡Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
➡Tanpa tetulang yang merimaskan..
➡Memberi keselesaan pada si pemakai..
➡Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
➡Sangat mudah dipakai (one piece)

Antara testimoni terbaik. Suraya Sulatin and Mimy Hamid. Hehe.

So now jangan lepaskan peluang sementara offer murah macam ni still available. Mana nak dapat harga corset berkualiti and murah macam ni. If nak order macam biasa, whatsapp 012-9184042 terus. Tapi kalau dia slow reply sikit harap bersabar ok? kaksu kan part time power rangers. Baru haritu pergi Genting jumpa kawan dia Ultraman. So lagi banyak la tu bincang pasal misi menyelamatkan dunia. Hahaha. Tapi so far semua dia reply je, dont worry. As for now semua size is READY STOCK
.
Thank you! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...