Friday, January 6, 2017

First Video Siti Nurhaliza dan Anny Ariffin for ANNESURAYA SKINCARE

Assalamualaikum..

So inilah dia material ‘Project Rahsia’ yang digembar-genmburkan dalam entry ni. Kemain dua orang tu bercerita pasal dia punya Skincare kan? Bersungguh benar nampaknya. I tengok video ni sekali je sebab rasa macam segan and macam poyo pon ada. Tu pon 5 jari tutup dekat muka, 1 je bukak. Ni pon entah berapa kali take sebab I dengan Anny ni kekadang bila dah naik hantu mula la perangai tak senonoh keluar yang tetiba kan tetiba bila I tanya, ‘Sayang tak?’ Lepas tu Anny boleh jawab ‘Saaaaayanggggg’ Sambil cebik mulut, mata keatas tangan kebahu for real. Bongok kan? Ada sekali ni elok dah semua sekali take je jadik, daaaaaaaaaaaaah tetiba bunyik ambulance. Hahaha. Ko dah kenapa time ni jugak nak keluar? Lepas tu bersembur la ketawa. Ada pulak segmen buat-buat ketawa happy. Jenis 2 orang ni mana boleh nak pura-pura ketawa memang ketawa bersepah la daaaaah tak lulus jugak. Eh, ingat senang ke nak jadik sofan sanfun macam ni? Susah! Tapi kita carry jenama Skincare dengan kotak kaler Pink kena la lemah lembut. Time duduk takde masalah lagi walaupon kekadang kaki kejap kang dah nak huru-hara lepas tu Anny pulak cara jalan macam jenis nak carik gaduh yang, ‘Ha ko apehal????’ dah cut lagi. Kejap cut kejap cut bengang je. Naseb cita-cita nak jadik Pembaca Berita je. Bukan pelakon. Kalau tak, ni ada yang I amukan ablasa terus dekat set sebab lepas cut, cut lagi. Hahahahaha.


Cecece. Kasik chance la dua orang Founder ANNESURAYA SKINCARE nak bercerita asal usul product dia ni.


Nanti kita akan buat next video pulak. Maybe 2 bulan 3 kali ke. Tengok macam mana. Video ni kita buat khas untuk kita punya Stokis and agent-agent yang dekat luar KL sebenarnya. Sebab dorang nak tau siapa behind ANNESURAYA SKINCARE ni. Sebab dorang mana la tau 2 orang wanita dekat kotak tu is I dengan Anny sendiri. Dorang ingat model mana. Model ke? HAHAHAHAHAHA mampos gelak. Dorang taktau pon I ni Blogger. Ingatkan Mak Datin mana. Amboi. So video ni boleh la perkenalkan siapa Anny Ariffin dan Suraya Sulatin ni. Ada yang dah kenal by baca blog ada yang tak kenal pon. Berani dorang tak kenal Siti Nurhaliza ni? Hahahahaha. Nanti next video nak buat apa lagi pon kitorang tak bincang lagi. Tapi kalau ada permintaan yang best-best I akan pertimbangkan la. Any suggestion?

Price : RM90.00 INCLUDE POSTAGE
Order : 012-9184042

SAYANG AWAK!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...