Monday, January 2, 2017

Happy New Year 2017

Assalamualaikum

Happy New Year! Pejam celik pejam celik kita dah masuk tahun 2017. Macam baru 2016 tup tup dah 2017. Paling kesian dekat Shein la sebab tak sebulan lagi masuk 4 tahun tetiba tahun ni dah 5 tahun. Hahaha. Dah besar bujang dah anak Mama. Tak lama lagi dah nak sunat. Ni lusa Term II Sekolah dah start so no more la tido bangun lambat eh Shein? Padan muka kah kah kah. Paling stressed Abah dia la sebab Abah yang akan siapkan Shein pergi sekolah everyday and Shein punya sekolah memang kena siap mandi semua sebab sekolah Shein bukan day care punya concept. So, apa korang punya harapan dan cita-cita untuk 2017? Apa pon yang nkorang harapkan I doakan semoga semuanya berjaya dan berjalan dengan lancar. InsyaAllah.... Untuk I, Tahun 2017 is really a BIG for us. Semua cita-cita, impian dan harapan banyak menanti untuk tahun ni. Semoga Allah permudahkan segalanya untuk I dan keluarga. Aminnn....


Harapnya untuk 2017 New Year Resolutions tak jadik la macam ni eh? HAHA

-eNd-

2 comments:

cikkyra blogspot said...

happy new year :)

Chooyaya! said...

cikkyra blogspot : happy new year awak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...