Monday, January 9, 2017

Taknak Kurus Macam Mimy Hamid Ke?

Assalamualaikum..

Dengan berbekalkan iklan 2 kali sebulan dalam blog ni, House of Corset dah terjual lebih dari 350 unit sehingga 31/12/2016. Banyak dapat positive feedback dari customer yang dah guna and cuba sendiri. Takde la nak cakap kita punya Corset paling best dalam donia tapi dengan harga RM130.00 sehelai ni setanding la dengan kualiti dia. Ada yang beli lagi murah, konon sebab design and warna nampak sama lepas tu bila pakai sekejap cepat dah longgar sebab getah dia tak mencengkam lepas tu dekat peha bergulung. Haaaa kan dah mendapat? Jangan la cepat terpengaruh tengok asal design and color sama lepas tu lebih murah terus ambik. Sekali quality poor dah terpaksa invest lagi dengan Siti Nurhaliza korang ni untuk beli Corset dia pulak. Jangan cakap I tak pesan eh? Banyak dah la yang repeat order semua siap kejam lagi. 2 bulan lepas dah beli dah Corset, lepas tu bulan ni beli lagi. Boleh ke dapat harga Promo RM240.00 untuk 2 helai tu? Kemain kan korang? Menyirap je I dengar permintaan yang macam tu. Haha. Ada yang tanya I tips macam mana nak nampak kesan lebih mantop. Senang je. Pakai House of Corset 8 jam sehari, minum 8 gelas air, jangan ambik nasik, jangan makan malam, cut sugar. Lepas tu kena ada semangat yang tinggi and DISIPLIN. Kalau boleh buat macam semua yang I cakap tu, InsyaAllah korang boleh dapatkan berat badan yang korang idamkan dengan House of Corset.

 Ni la Mimy Hamid. Antara pengguna awal yang I PAKSA pakai HOC. Bagi je dia size 5XL (Time tu berat Mimy 120kg) tapi dia pandang sebelah mata je sebab tak confidence boleh muat. But now dah jadik pengguna tegar and dah tukar size dah pon. Dari 5xl ke 4xl. Mimy pon sangat disiplin orangnya tentang makan and pakai HOC untuk support badan dia bagi tak flabby.


 Mimy banyak la pakai baju yang sama untuk tunjuk beza BEFORE AND AFTER dia diet and pakai HOC.

Year End Sale kita boleh je Extend kalau ada yang tanya. Takde hal. Sehelai RM130.00, dua helai RM240.00 dan 3 helai for RM300.00 + RM8.00 postage ok?


Ni kalau nak tengok size. Size 5XL tu boleh pergi sampai 120kg. Salah size boleh tukar, tak muat kalo boleh refund duit. Takde masalah. I suggest untuk sapa yang nak cuba pakai and nak cepat sikit kesan, ambik 1 size down. Ada bran?

Salah size : TUKAR
5XL tak muat : REFUND DUIT
Rosak? : GANTI BARU


M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm


Nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat AND PADA YANG TAK CONFIDENT DENGAN SIZE TAKPE. KATA LA SALAH SIZE, KORANG BOLEH TUKAR SIZE dengan syarat corset tu try je. Jangan pulak dah pakai sehari baru kata salah size. Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable.


HOC ada 3 color. Premium Blue, Premium Black dengan Beige. Korang bagitau I size, lepas tu I akan update la mana warna yang available untuk particular size. Ok? HOC ni berkualiti tinggi and tak mudah koyak. Nak basuh pon senang, rendam je dalam Softlan and lepas tu sidai. Dah.



Ni antara feedback customer yang berpuas hati. Ada yang tetiap bulan tukar size. Nak pakai pon senang sebab 1 piece. Takde tulang so takde rasa mencucuk-cucuk dekat badan and most important senang nak ke toilet. Konsep dia macam Superman, pakai sependa dekat luar so kalau nak ke tandas bukak je sependa and zaaaapppp setel. Takyah bukak habes bogel baru boleh do bizniz.

Ciri istimewa yang ADA pada corset ini..!!

Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
Tanpa tetulang yang merimaskan..
Memberi keselesaan pada si pemakai..
Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.

Sangat mudah dipakai (one piece)

Kita belanja la gambar Tuan Tanah sikit. Ngeri sangat gambar before tu.

Bila tengok gambar before tu rasa macam takotnyaaaaaa. Taknak dah sedebab tu. Yang tak tahannya, walaupon debab dia belasah je Photoshot. Hahahha. I suka la I punya confidence. Now bila nak makan bermaharajalela I tengok balik gambar lama and muhasabah diri. Ada masa malas nak sarung corset, I tengok balik gambar lepas tu tanya, nak ke debab macam dulu? Kalau taknak jangan pemalas nak pakai Corset. One thing bila pakai Corset ni, bila kita nak makan tu kita macam ada indication la. Nak makan banyak kang semput sebab Corset ni dah macam ‘peluk’ badan so memang tak boleh la makan banyak. Lepas tu IF ada yang tak biasa pakai Corset jangan cepat give up. Untuk first day memang rasa seksa sikit. Tapi takper, korang akan get used to it. Lama-lama korang akan ok. Nak order boleh WhatsApp I terus dekat 012-91484042 NOW. Ok? Okbye!

-eNd-

3 comments:

YieN said...

Selalu follow progress kak mimi ni.. Mmg proud of her.. I pon dah loss 13kg aritu, konon baru plan nak try korset ni, sekali dah 'lekat' pulak.. Makanya wajib beli lepas pantang nnt :)

hunny bunny said...

kak sue.. kalo breastfeed bole pakai ke?? mcm ne nak selak?? hehehhe..

Chooyaya! said...

YieN : If normal delivery dalam pantang nanti boleh pakai as a bengkong

hunny bunny : tetep tak terlibat sebab pakai bra sendiri-sendiri je. dia tak masuk dalam ini cerita. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...