Thursday, February 2, 2017

Walaupun Harga Minyak Naik, Tapi Harga #houseofcorsetbychooyaya Masih Murah.

Assalamualaikum..

Ceh tajuk kemain, hahaha. Sebelum tu Ain nak ucapkan selamat bekerja for those yang dah habis cuti. Nak pulak masuk after lunch break ni semua mesti lemau je. Jangan duduk depan PC tau-tau berdengkur sudah. Yang masih cuti and tidur kat rumah macam siti nurhaliza tu untunglaaaaa. So this is short update pasal corset. Macam tajuk atas tu, walaupun dah masuk tahun 2017, harga untuk #houseofcorsetbychooyaya still maintain murah. dahlah murah, selesa, kualiti pon ok, So kalau korang tak beli memang rugi lah. harga pulak still berkonsepkan lagi banyak beli, laaaagi murah. 



Murah kan? nak dapat paling murah (RM110 sehelai), korang ajak lah officemate, kakak, mak, makcik, adik, nenek semua beli sekali, so lagi jimat. Untuk size M - 5XL ada 3 warna iaitu Premium Blue, Premium Black and Premium Beige. Tapi certain warna selling fast. Kalau nak any specific color boleh whatsapp 012-9184042 atau DM kat IG @_houseofcorset
1 Helai = RM130
2 Helai = RM240
3 Helai = RM330
(exclude postage RM8 each order)




Salah size : TUKAR
5XL tak muat : REFUND DUIT
Rosak? : GANTI BARU


M (40-45kg) | Waist : 61-67cm | Hip : 80-90cm
L (46-55kg) | Waist : 67-73cm | Hip 83-93cm
XL (56-65kg) | Waist : 73-79cm | Hip 86-96cm
XXL (71-78kg) | Waist : 79-85cm | Hip : 89-99cm
XXXL (71-78kg) | Waist : 85-91cm | Hip 92-102cm
4XL (79-85kg) | Waist : 91-97cm | Hip 98-105cm
5XL (86-90kg) | Waist : 97-103cm | Hip 104-110cm

Nak tau size apa korang pakai senang je. Korang ukur la size punggong. If punggong masuk, confirm muat AND PADA YANG TAK CONFIDENT DENGAN SIZE TAKPE. KATA LA SALAH SIZE, KORANG BOLEH TUKAR SIZE dengan syarat corset tu try je. Jangan pulak dah pakai sehari baru kata salah size. Ada jugak yang size 5XL tu hips 115-120cm also boleh fit sebab dia stretchable. And paling penting 1 piece. So nak pergi toilet takyah susah-susah nak bukak corset. Senang.

Jangan carik pasal cakap tak kenal ni siapa. Sendiri pakai sendiri jual. Sendiri puas hati baru lah share dengan orang lain. 

Testimoni terbaik and paling popular kat #houseofcorsetbychooyaya. Siapa nak nampak perubahan sama, kena cuba ok? konsisten pakai 8 jam sehari, jaga diet, and cut sugar. nanti cantik macam Mimy Hamid :)

 Most of positive feedback is SELESA. Nak pakai lama kalau tak selesa pun susah. Murah tapi kualiti bukan cap ayam. hehe.

Boleh tengok more positive feedback kat our official IG @_houseofcorset. Nak order pun boleh DM direct or whatsapp boss besar. Insyaallah soon akan ada offer for agent/dropship. Stay tuned! 
.
Instagram : @_houseofcorset
To Order : DM or direct whatsapp 012-9184042
.
-eNd-



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...