Wednesday, March 8, 2017

Bunuh Ketua Penjahat Jerawat Dengan ANNESURAYA SKINCARE

Assalamualaikum..

Harini I nak share testimonial yang best dari seorang customer yang bagi peluang kepada ANNESURAYA SKINCARE untuk bantu dia menyelesaikan masalah kulit dia yang berjerawat. Adik ni jerawat dia memang jenis tag team keluar satu muka and ada pulak tu haaaa ketua comrade dia satu dekat pipi. Pangkat Brigadier General tu I saspek sebab beliau agak besar and dah nampak ada parut hitam dekat keliling dia. Nampak gambar tu, mesti rasa macam a bit skeptical kan untuk local product solve problem dia ni? Tapi berbekalkan semangat MALAYSIA BOLEH Alhamdulillah masalah jerawat adik ni dapat diselesaikan dalam tempoh 3 minggu. Jerawat Comrade dah tak boleh nak membesarkan empayar wahahahaha. Mana jerawat kecik dah habes mati dihapuskan oleh ANNESURAYA SKINCARE peciu peciu tembak bunuh semua. Now muka Adik ni nampak lebih sihat, package lebih licin and lebih cerah dari sebelum ni. 3 minggu pakai baru la nampak hasil yang memuaskan. Takper lah lambat sikit janji kita tau yang ANNESURAYA SKiNCARE ni selamat dipakai. InsyaAllah…. Lepas habes 1 set, boleh continue pakai and jimat sikit sebab intensive night cream dah tak perlu nak pakai hari-hari. Cukup selang sehari. If ada yang tanya 1 set tu tahan berapa lama? Jawapan : LAMA. Krim siang tu dua bulan boleh pakai. Toner and pencuci tu memang habes sebulan. Lepas dah habes mana-mana item, korang tak perlu beli 1 set dah. Boleh beli lose set je. Ok?


Close up jerawat comrade dekat pipi



After 1 week


After 3 week


NOW dah habes semua jerawat pangkat prebet semua. Package dapat kulit lebih sihat, cerah dan flawless.


Kita kasik tengok gambar dekat-dekat so that nampak la perbezaan dia before and after ANNESURAYA Skincare.

So, sesapa yang ada masalah macam adik ni, kasik la eh peluang pada ANNESURAYA SKINCARE untuk menunjukkan dia punya power. InsyaAllah boleh bantu jerawat penjahat mati. Testimonial lain and untuk info yang lebih terperinci, padat, tepat, terkini boleh follow IG @annesurayaskincare. Kemain padat tepat semua kalah News TV3 hahahaha. Untuk follower Siti Nohaliza gunakan code : Hi Saya Siti Nohaliza untuk dapatkan 1 set ANNESURAYA SKINCARE pada harga RM88.00 FREE POSTAGE CHU'OLLSSSSSSS. WhatsApp 012-9184042 untuk order. I kasik number I je sebab I tau readers I kalau boleh nak beli, nak manja-manja dengan I je kan? Nanti boleh la kita bermanja dan beramah mesra disana.


Sesapa yang nak jumpa I Ahad ni, boleh WhatsApp I untuk join BASIC MAKEUP WORKSHOP. If ada yang tak berapa ada budget, kita boleh la bincang anak beranak. PM Tepi. Ok? Okbye!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...