Friday, April 14, 2017

Bake O Cake Offers 50% For All Type Of Cake Today

Assalamualaikum..

I cuti harini. Nak pergi Amverton Cove, Pulau Carey dengan family I and family Shariffah as well. 3D2N holiday.. Before gerak just now kitorang breakfast sekejap dekat Bake O' Cake, M City Jalan Ampang for breakfast. Sedap makanan dekat sini. Ada cake, freshly bake bread everyday, western foods, middle east foods and malay food as well. I sukaaaaaa makan dekat sini. Restaurant bersih, besar, tak bising, senang nak parking and location dekat Ampang la of coz. Let say korang nak buat baby shower ke, birthday ke or small gathering boleh buat dekat sini. Sangat sangat convenience.. Harini pulak owner dia baik hati bagi 50% untuk semuaaaaaaa cake yang dorang ada. I tanya sempena apa nak bagi offer macam ni? Dia cakap saja je.. Feels like to lagi pon its Friday. Ya Allah baiknyaaaaa. Semoga murah rezeki. Untuk cake slice ada, whole cake pon ada. Owner dia ni dulu pernah masuk Master Chef Jordan. Datang Malaysia and bukak Bake O' Cake ni. Now Bake O' Cake memang jadi one of kitorang punya favorite place to lepak. Korang kalau nak makan cake or nak dinner boleh la datang sini ok? Dah kebetulan ada offer 50% off ni datang la harini. Jangan lupa try Banofe Pie sebab sedap sangat! I tak sempat nak snap photo. Dah jom tengok gambar. Jenis cake I taktau..  Pepandai la fikir sendiri nama. Hahahha.


 Egg Cheese Crepe Pocket. RM15.00




 Beef Stroganoff Pasta. RM25.00


Borcht RM15.00 ni ialah Russian Soup. Yang ni dalam dia ada beet roots, potato and top with sour cream. Sedap!


 Makan dengan French Bread. RM0.60 je sebatang. Murah kan?


Cappucino RM11.00


Ms. Shariffah and Mr. David


 Mr. Rayyann


Sheindong family!


Hi Shein. Hensem-hensem ni nak pergi mana?

Ni kitorang makan for breakfast. Tapi dah tak macam breakfast pon. Seronok sangat nampaknya. Ada lagi yang lain tapi lupa nak ambik gambar.. Semua makanan sedap. No msg added and semua chicken stock dorang buat sendiri, so InsyaAllah healthy.














Bake O' Cake M City


Bye Bye KL. See you later Amverton Cave.

Bake O' Cake
R11-G, M City Residency,
No. 326 Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...