Friday, April 28, 2017

RM110.00 JE SEHELAI UNTUK HOC

Assalamualaikum.

Salam Jumaat semua sohabat-sohabat ku sekelian. Harini last day kerja, lepas tu cuti sampai Isnin. Punya la bahagia dapat sambung cuti sampai Isnin kan? Ada yang balik kampung tak? Kalau ada selamat bercuti semua…. Dekat kampung nanti sure makan banyak kan? Lepas tu nanti kalau rasa dah ada babat-babat terkeluar jangan lupa pakai House of Corset. If ada yang tanya, Kaksu ada lagi ke jual? Jawapan : Adaaaaaa. Sekarang ada agent yang bekerja keras so I macam malas nak share beria dekat blog. Hahaha.  Untuk offer April, for repeat customer yang I ada record dari 31st October boleh dapatkan House of Corset dengan harga RM110.00 sahaja untuk sehelai. Mana tau ada yang dah turun size ke, or ada yang nak 2 3 piece sebab senang pakai boleh tukar-tukar so boleh la grab chance ni. Ok? Apapa WhatsApp je la I dekat 012-9184042 untuk order lepas tu kalau ada yang baru nak cuba pooooon boleh jugak I kasik discount and harga kasih sayang. Takde masalah. I suka la nanti bila customer dapat lepas tu gembira and nak repeat order sebab tau corset I ni walaupon harga murah tapi kualiti InsyaAllah ok. 




RM110.00 sahaja sehelai House of Corset untuk repeat customer sehingga 30 April 2017. Customer baru pon boleh je nak dapat discount. WhatsApp Siti Nohaliza dekat 012-9184042

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...