Thursday, April 27, 2017

Tart Nenas Terpaling Sedap Now Open For Oder (Raya 17)

Assalamualaikum

Last year ramai wakilkan I suruh tanya pada Miezi (Owner Tart Nenas terpaling Sedap TNTS) ada tak open order for raya. Kata Miezi dia tak boleh nak buat sebab bizi dengan projek lain TAPI dalam pada tak boleh nak buat, TERPAKSA ambik order dalam 80 balang macam tu daripada orang yang tak boleh nak ditolak order. I pon tak dapat nak rasa. Pundek betul. Hahaha. Nasib baik tahun ni dorang buat comeback. Pada yang dah pernah rasa Tart Nenas Miezi ni memang confirm akan repeat order punya lah! Tengok rupa dah tau sedap sebab dorang guna premium grade ingredient. Guna Planta, Tepung Gandum Cap Sauh and Jem Nenas pulak homemade yang dimasak dengan penuh kasih sayang tapi kalau jem menggelegak kena tangan (kalau I la) mau bekandang babi keluar. Hahaha. Sazli yang tak suka kuih raya pon mengadap TNTS ni boleh tahan jugak la kepit dekat ketiak sambil tengok TV. Boss I yang claim sebagai ‘Pandai Makan Tart Nenas’ pon tertewas and order 2 balang so maksudnya apa? Maksudnya TNTS ni memang la DIJAMIN SEDAP DAN DIJAMIN KUALITINYA. I remember masa tahun 2015, dari I saja yang I ambik order office, close friend and kawan-kawan apartment dekat 100 balang ada. In total dorang buat almost 500 balang! Time tu kata Miezi and H dorang sendiri memang dah bau tart nenas dah and terpaksa jugak untuk tolak order last minute sebab dah tak mampu nak buat. Dengar cerita sampai tertido depan oven. Hahaha. Dorang bukan kilang and ada equipment canggih-canggih macam baker lain sebab tu tak boleh nak ambik order banyak-banyak. Jaaaadi untuk mengelakkan kekecewaan, sapa yang nak, kena order dengan Miezi sekarang jugak. Dia hanya open untuk 300 balang pertama je sebab taknak dah tetido depan oven. Hahaha. 


Tart Nenas Terpaling Sedap TNTS back in town yo! Korang tengok la sendiri, kemas buatannya kan? Nampak pon dah tau sedap. I boleh mengadap TNTS ni sekali makan dua baris. Unstoppable bila dah rasa seketul. Sebab lepas tu nak lagi nak lagi nak lagi.
 

Rupa pon cantik, rasa pon sedap. Pada yang dah pernah makan sure tau macam mana rasa kesedapan TNTS ni :)


1 balang ada 53-55 pcs dalam tu dan berharga RM28.00 sebalang. Sangat la berbaloi dan berpatutan dengan harga segala menda dah naik dekat Malaysia ni termasuklah kangkung. (Tetiba kangkung. Intan, kangkung dulu naik sekarang dah turun hahahaha)


FREE DELIVERY (Serdang, Bangi, Kajang and Putrajaya)
Tambah RM5.00 untuk lain-lain kawasan dengan min 2 balang la kalau nak delivery. Kira murah sangat tu Delivery Charge RM5.00. Penghantaran dalam minggu ke 3 puasa. Bapak lambat lagi weh!


For order boleh contact Miezi direct dekat 013-2777845 (Miezi) NOWWWWW. 

Call/Whatsapp : 013-2777845
Sebalang RM28 (approx 53-55 biji sebalang)

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...