Monday, May 8, 2017

Kisah Lawak Pengantin dan House of Corset

Assalamualaikum..

Haritu ada la sorang pengantin ni. Dia nak order corset. Kata dia berat 75kg so I suggest dia size 3xl. Sebab kata dia, rangka dia besar. Boleh ke tak kalau I post pada dia 2 size terus incase kalau dia tak muat?  Time tu dalam Rabu and dia nak kawen hari Sabtu. Eeee menyirap je kalau pengantin cari korset last minute ni. Of coz la I boleh kasik 2 size asalkan cost postage yang pos balik pada kitorang dia tanggung.I  pon saspen takot tak sempat sampai dari Store kitorang dekat Johor. Pos Rabu, alhamdulillah esoknya sampai la pada dia di Bangi. Rabu malam tu dia wasap cakap Korset tak muat. I pon pelik sangat-sangat takkan la berat 75kg tapi 4xl pon tak muat? Betul ke berat badan tu? Sebab ada jugak sesetengah customer yang tak boleh terima hakikat berat 65kg kena pakai 2xl (padahal cutting HOC kecik and Size bermula dari M). Lepas tu I tanya dia macam mana dia pakai semua and dia cakap kancing tu dia letak dekat belakang. Time tu I tengah minum air maka bersembur la air I. Hahahah. Dah banyak kali sangat dapat case tak muat sebab kancing ke belakang. I wonder macam mana boleh kancing ke belakang. Kan ke susah tu? Unless kalau zip yang tu lain cerita.  Ever since that, sapa yang tak muat memang I tanya kancing pakai depan or ke belakang. Hahahaha. Patut la ada sorang ni cakap kakak dia tolong kancingkan. I pelik, amenda yang susah sangat sampai orang tolong kancingkan rupaaaaaaaaaaaaaaaaaanya dia pergi pakai kancing tu kebelakang. So I mintak Ain buat gambar cara-cara pakai HOC dari mula pakai bra sampai la siap. Sesapa yang dah beli HOC cepat mengaku sapa yang selama ni pakai kancing kebelakang. Mesti ada kan?


Macam ni cara pakai. Memula pakai Bra, lepas tu Pakai Korset, lepas tu pastikan cangkuk kedepan and last sekali baru pakai panties. Konsep dia macam Superman la. Sependa pakai luar supaya senang nak buang air. Takyah la nak bukak semua lepas tu tak sempat bukak dah kencing dalam seluar. Hahahaha.


As for now, I dah ada more than 10 agent under House of Corset. Most of them ada yang jual barang lain jugak tapi bila tengok Agent/Dropship HOC sehelai dapat RM50.00 memasing meroket la. Ada sorang agent jual more than 20 helai sebulan. Seronok dia berniaga. Most of them are housewife and ramai yang buat kerja dari rumah and ada IG Shop sendiri. If ada sesapa yang nak jadik Agent/Dropship HOC boleh WhatsApp I dekat 012-9184042 ok? Nanti kita akan provide material untuk promote. I tak kacau mcm mana cara korang meniaga and macam mana nak promote. Lantak ko la kat situ. Berapa jual, dekat mana jual pon semua I tak ambik tau janji pandai-pandai lah jaga nama House of Corset sudah.




Ni warna yang available. Most of size semua ada warna ni. Ada beige, black and dark blue. Bagi I, warna yang cantik sebenarnya Dark Blue. Nampak effect sexy tapi dah dalam baju tu sebenarnya tak kisah pon warna apa kan?


Ada yang tanya HOC ni tahan lama mana. Actually depends macam mana cara nkorang jaga. Jangan la malas sangat campak dalam machine. Nak basuh just rendam dalam Softlan kemudian sidai. Dah tu jer.

Macam yang I cakap last two weeks kot? Untuk return customer kita kasik discount untuk helai yang kedua yang pernah beli start dari 31-Oct-2016. So grab la chance untuk beli second unit pada harga discount kasih sayang berganda-ganda. Mana tau ada yang dah nak tukar size ke? Time ni la kan boleh kalau nak order. Mana yang berat up to 130kg boleh pakai 5XL. Tak muat jugak? No problem kita boleh refund duit. Let say salah size, pon kita boleh tukarkan. Takde masalah. Bab testimonial orang lost weight lepas pakai HOC dengan DISIPLIN AND JAGA PEMAKANAN boleh tengok dekat IG @_houseofcorset ok? Apapa nak tanya boleh direct WhatsApp pada I di 0129184042.


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...