Thursday, December 7, 2017

Latest Promo ANNESURAYA Skincare + Transbella

Assalamualaikum…

Year END Sale kembali lagi! Alhamdulillah, ramai dah yang percaya pada AS sebab ramai return customer yang beli lepas tu nak bayar harga bukan Promo maksudnya dorang beli bukan sebab Promo semata-mata tapi sebab memang dah pakai. Untuk yang baru nak cuba, nanti boleh WhatsApp I dekat 0129184042 untuk I consult macam mana nak pakai Set AS ni mengikut kesesuaian jenis kulit korang ok? Untuk I sendiri, I memang consistent guna Set AS especially my favorite Day Cream. Day Cream AS ni also menghalang kulit dari sinaran UV (SPF 45) so memang best buat pakai daily. Kulit I pon tak berminyak sebab kebanyakan day cream dia akan buat kulit kita berminyak tapi AS Day Cream amat OK. Untuk yang 30 tahun ke atas, Day Cream kena pakai daily tau untuk elak dari kulit kita naik jeragat so kena pakai dari sekarang. Jangan malas. Sehari sekali je pon. Dah la tahan lama, so memang berbaloi la. I sejak tahun lebih lepas, Day Cream baru masuk botol ketiaa. Padahal dah setahun dah kita dalam market. Punya jimat…


Beli 1 set AS dengan harga RM90 and dapatkan percuma 1 Bar Cleanser atau beli mana-mana 3 item keatas boleh dapat discount 30%



Transbella pulak RM70.00 sahaja sebotol (FREE Postage)

Sesambil nak cantikkan kulit muka, meh sekali cantikkan satu badan. I kalau tengok gambar lama (Sebelum consume Transbella) rasa macam sedih sangat dirihku ini. Gelap! Hahahahah. Naseb la bila dah tuwe bila dah ada ilmu, I start ambik collagen untuk mencantikkan kulit. Macam Transbella dia ada Collagen Trepeptide yang ada booster untuk mencerahkan kulit. Memang la ada yang cakap ‘Hitam pon cantik jugak’. Tapi kalau cerah kan dia lebih menyerlah… Kan? Takpe, sapa yang suka hitam biar tapi mana yang nak cantikkan kulit, cerahkan kulit boleh Grab Transbella ni and jimat RM18.00 Ok? Sesapa yang baca blog I dari dulu tau la macam mana berkeraknya I dulu. Dah tetua ni baru la start nak becantik-cantik sikit. Takde dah nak berkira-kira keluar duit untuk grooming sebab dia punya puas lain macam yang penting kena konsisten. Ok? Jangan la makan sebotol dua lepas tu berenti sebab supplement ni dia ibarat baja untuk badan kita. Macam pokok, kalau baja lepas tu stop, dia akan kekal cantik tak? Takkan kekal. Sama jugak dengan badan kita. Haaaaaaa. So nak cantik kulit tak? Kalau nak makan Transbella Ok? Okbye


Nah I belanja gambar sekeping



-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...