Tuesday, January 23, 2018

Barang Baek!

Assalamualaikum..

I tingat dulu Doc Aidil pernah cakap dekat I bila I tanya dia, ‘Apa best sangat pasal Bee Venom ni?’ Lepas tu dia takde explain more cuma dia cakap ‘Babe, you pakai je dulu sebulan. Nanti you bagitau I, ada tak orang cakap apapa pasal your skin’. Confident giler kan dia? Takde dah dia nak explain more hahaha. Malas agaknya nak layan aku. But betul la apa dia cakap sebenarnya. Takyah nak pung-pang beria promote kebaikan product, if orang suka, they will come back. Macam I, I will stick to Bee Venom. Memang I suka since dari Day 1 I guna. Kulit I memang takde apa masalah apapa but I perasan, kulit I sangat dry. Kulit jenis dry ni dia cepat nampak tua berbanding dengan kulit jenis berminyak. Garis-garis halus cepat nampak. Sebab tu kena cari something untuk moisturize skin. I ada guna jugak a few serum lain jugak but among all, Bee Venom by Idealyst is the best. Sesuai digunakan untuk mereka yang ada open pores, kedutan, garis halus and bagi skin glow and firm. I pakai sehari 2 kali. Malam lepas cuci muka korang pakai la apapa routine penjagaan muka yang sesuai dengan kulit masing-masing but penutup boleh picit 1 pump Bee Venom by Idealyst lepas tu sapu seluruh muka. I sapu dekat leher sekali. Pagi pon sama. I mix pelembap muka dengan 1 pump Bee Venom lepas tu baru pakai Day Cream and start make up. Boleh rasa perbezaan yang ketara dekat muka kalau pakai dengan tak pakai. Ada sekali tu I outstation 5 hari tertinggal Bee Venom, memang rasa lain sangat-sangat kulit. Although physically takde nampak apapa but I rasa kulit I macam tak best.


Harga untuk 5ml yang kecik ni is RM50.00



Yang besar 30ml ni pulak RM180.00 sebotol

If nak value for money, korang beli je yang besar terus. 5ml RM50 if x 6 = RM300.00 so better ambik 30ml baru RM180.00 dah penjimat berganda dah tu. Macam I sehari pakai 2 pump, dua bulan pon tak abes lagi yang 30ml ni. Jimat. I rekemen untuk orang yang kulit kering untuk pakai. Try la. Macam moisturizer carik la apapa yang sesuai dengan kulit muka. Lelaki perempuan tua muda semua boleh guna. Let say kulit korang ada macam merah-merah sebab keradangan pon boleh jugak guna. Paling best sebab Bee Venom ni pon anti-ageing jugak. Antara bahan yang ada dalam Bee Venom ni selain dari bee venom sendiri (obviously), dia ada daun lidah buaya, akar kayu manis and also ada collagen dalam dia. No wonder la best. Macam I, if jumpa Aloe Vera jual dekat mana-mana memang I beli. Sebelum tidur, lumur dekat muka tapi sebab dalam Bee Venom by Idealyst ni dah ada semua, lagi senang and lebih praktikal. Eh, malas la nak bebel panjang-panjang. Guna sendiri then korang akan tau lah macam mana. I pon dah jadik macam Doc Aidil dah, malas nak explain more. Hahaha.  

For more info pasal Bee Venom ni korang boleh check #beevenombyidealyst dalam Instagram. Ok?

Idealyst Clinic KL Trillion (Sebelah The Intermark)
Level 3A
189, Jalan Tun Razak
Hampshire Park, 50450 KL
Telephone No : 03-27337307
Open from Monday to Saturday (10am - 7.00pm)

Idealyst Clinic Neo Damansara
A-2-03 Neo Damansara
Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya, Selangor
Telephone No : 03-77314891
Open from Monday to Saturday (10am - 7.00pm)


-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...