Tuesday, April 29, 2014

Dress RM40 free postage and many more by Getcovered

Assalamualaikum.

Korang, kalau nak carik baju jenis dress, jubah or bf friendly punya dress boleh check out IG ni. Nama dia @getcovered own by the one and only ongkaye gorjes pakai beg LV hari-hari tukar macam LV tu harga RM400 satu, suami kerja engineer offshore, rumah setengah suku juta (paham tak ni?), bercuti oversea tiap-tiap tahun, bagi anak pakai OshKosh buat basahan je, siapa lagi tak lain tak bukan kalau bukan Aliah Ali. Untuk new updates and promotion boleh follow je IG tu. Ok? (Kaya boleh la). Haha.

Yang tengah promotion sekarang dress ni. Nama dia Safiyya. Class kau Jah, baju pon siap ada nama. Nama nak urban muslimah je. Harga dia RM40. Free postage. Sabah and Sarawak postage RM3.00 je pooonnnnn. Murah kan? Ongkaya kalau meniaga memang kalau boleh semua nak bagi murah-murah je. Macam a part of charity gitu.


Safiyya Dress only RM40.00 with free postage Semenanjung Malaysia, Sabah and Sarawak postage RM3.00 only

Sini I letak dia punya ukuran sekali. Kalau size macam I, is L. Tinggi 162cm, berat adalah rahsia. So kalau size baju L boleh agak sendiri la eh besar mana? Macam Aliah, dia size XL. So dalam kes ni, dia menang. Haha. (Gurau kasar nampak Maksu?)




Untuk mommies yang breast feed boleh la beli dress collection getvovered ni. Harga dalam RM55-RM65 jer pon. Kekadang kalau tengah promotion dia jadik RM40.00 so kena la selalu tengok update dorang dekat IG. Baju lain macam Sameera jubah. Safiyya Pearl dengan Safiyya Paisley pon selling fast. Check out gambar-gambar ni.





Most of baju-baju ni semua ada size sampai XL. XL tu agak besar. Boleh refer ukuran yang I put earlier maknanya @getcovered ni tidak meminggirkan orang-orang berbadan sedap untuk bergaya cecantik pakai dress labuh macam set-set kurus.









So untuk semua, macam Aliah selalu cakap. Happy shopping dolls! For any inquiry dan pertanya lain boleh WhatsApp Aliah direct. Number ada kat IG Getcovered tu. Jangan ajak berkenalan or request nak jadik anak ikan dah. Aku tampar kang.






















Ada lagi lapan ratus juta design dekat @getcovered. For more photo's and design boleh check out IG dorang eh?

-EnD-

P/s: Aliah. Nak uweeeettttttttttt

8 comments:

Nur Alya said...

Sue,nak uwetttt..nak beli dress banyak-banyak.hahahaha

Aliah Ali said...

Maksuuuuu!!! Ewah ewahhhh... dlm pd tlg mempromote tu sempat lg buat cite psl ai ehhh... uolls caye jgn cite maksu psl ai.. ai adalah org yg berpendapatan rendah isi rumah rm3k. Kt kl ni org panggil miskin tegar taw. Lv yg ai pakai tu lv gred aaaaaa jew. Ai terpaksa mencari rezeki dgn berniaga demi mencari sesuap nasik utk menampun perbelanjaan seharian. Lain la maksu. Pakai bag gucci semilan ribu bli kt Europe. Kete bmw suku juta leather seat kaler oren ad tv. Baju ralph Lauren buat baju tido shein je. Stroller shein je pn dh patribu. Haa kau hado. So uolls sila la support beli dari getcovered n bantu ai mencari nafkah utk keluarga.. sekian.

Chooyaya! said...

Nur Alya : Tolong lipat kain dulu baru boleh mintak uwet

Chooyaya! said...

Aliah : Yerla. Jom la semua ramai2 tolong lia menjana income keluarga dia. miskin tegar la sangat. tu entah berapa ribu kirim kat hani nak beli baju altaav kat us tu. aku tgkkan ajer perangai dia ni.

anna hashim said...

mama sheinnnnn...model kuwussssss semua baju lawa dia pakai..agak2 yg mcm sarung nangka ni sesuai ke? huuhhuuhuhuhuhhu

Chooyaya! said...

anna hashim : kan ada size. hehe. kalo mcm nangka pon ok ape. comel? oenah makan cekodok nangka? (out of topic)

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue.
Dah tgk, tp tak dak saiz XL pun... huhuhu
sedey

Chooyaya! said...

Haris Zuhaina : Aik, tadak ke? Rasanya mcm ada je. kena bgtau aliah ni!

LinkWithin

LinkWithin