Tuesday, February 10, 2009

Kursus Kawen


Weekend baru2 ni 7-8 Feb, aku penuhi dengan aktiviti menghadiri Kursus Kawen di WaniPesona di Jelatek Business Centre. Kursus ni ok la, tapi aku mmg ada penyakit ngantok kalau dengar talk atau attend course. Kompem ngantuk! Sampai tersengguk2 la.. Miza asyik2 siku aku.. Hehe

Day 1 kursus start pukul 2.30pm sampai 7.30pm and Day 2, start pukul 8.45am sampai 4.00pm. Total I can say that kursus ni fun la.. Cuma bila sampai penceramah yang boring, mmg ngantuk. Aku ada suka sorang ustaz nih, dia kelakar sgt. Sepanjang2 waktu dia berceramah, aku gelak sampai lenguh mulut! Mmg very open sampai pasal pancut air mani pon dia cerita ok? :D

Makanan yang dia provide sangat2 mengecewakan. Macam makan mee goreng and sandwich yang kiter makan masa skolah2 dulu. So lunch tu, aku, Miza & Sazli makan dekat restoran R&K Satay yang serve lambat giler, sudahnya kami bertiga lewat masuk ke kelas. Tp ada jugak la org lain yang lagi lewat.

Habes jerk kursus, aku rasa gembira sangat! Rasa macam dah lepas menda penting yang wajib buat for my wedding ni.. Sabtu minggu depan dah boleh collect sijil. Yeay!

4 comments:

choochet pon pale penoh uban dah neh said...

psst, nnt kene pakai tudong tak la la la la :D.

selepas begelar dot dot dot.

Chooyaya! said...

ARGGGHHH... Ko jangan la kasik aku tensen Choo.....!!!

intan said...

kaksu sanggup nak offer bayar separuh suh teman dia g kursus kahwin tu..

Chooyaya! said...

Intan : Pastu Intan tetap taknak. Pasni kursus kawen 3 hari 3 malam. padan muker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...