Wednesday, February 18, 2009

Lunch Projeck

Wednesday - 18/2/2009
12.30pm
Harini boss aku tadek lagi, so aku amek kesempatan untuk keluar awal for lunch.. Hehe.. Ala, bukan selalu dapat peluang mcm ni. Ok aper? Dari dulu masa dekat Sutra aku boleh kuar opis n tgk movie... Lagi teruk kan?

Aku, Intan, Kaklong & Ila berempat menuju ke Taman Melawati untuk carik kain pasang kaler peach untuk dipakai sedara mara terdekat masa bertunang nanti. Sesajer jerk aku suka2 kasik dowang kain tu. Nanti nampak la seragam jerk kalau pakai. Sasha & Kasih pon akan pakai sekali.. Seronoknya! Tak sabar2 dah rasa nak bertunang. *gatal la choyaya nih

Pas dapat kain pasang tu, kitowang terus gerak ker Jusco Setiawangsa. Kak Long cakap dia nak carik T-Shirt untuk pakai masa sukan KSRF-Volleyball Ahad ni. Dapat sponsor seposen dua dari opis dia.. Boleh la.... Dari tadek langsung....

Aku dengan Intan memula nak makan dekat Johnys, tapi kensel lepas nampak Sushi. Bukan Sakae-Sushi, tapi Sushi King. Ala.... Boleh la, dari tadek langsung sushi kan?

Intan makan BBQ Soba set. Aku plak makan on tray. Telur goreng salut tepung n ada crabstick+mayo, salmon sushi n satu lagi sushi sotong. Sotong kot? Ntah... Nampak mcm sotong. Tapi kedua2 sushi aku ialah raw fish.. Yummy! Arrghhhh.. Tetiba rasa macam aku dah makan banyak pulak... *saiko

Uwweeekkk! Egg custard nih rasanya tak sedap! Tapi kenapa intan buat tangan macam best? :\

Aksi menjeling sushi

Intan pura2 tak pandang camera. Eksyen jer ni.

Lepas makan, aku pergi bakery shop kawan aku+saz, nama dia Ashraff. Tp kami biasa panggil dia Acap jerk. (Intan, Acap single dan hensem) Dah 2 3 kali dia ckp singgah la kekedai dia, aku tadek kesempatan. So today, ada pelung aku pon singgah. Kedai dia ok.. Banyak roti yang cantik2. Rasa mcm sayang nak makan, pasal semuanya comel2 belaka. Aku beli 3 roti. 1) Roti yang bentuk mcm kepala bear 2) Ikan bilis bun 3) Sosej Bun.

Ini le roti2 dari kedai Acap - Bread O Meals. Cantik kan?
Pastu sebelum balik, aku singgah dekat Watson. intan nak carik barang sikit. Aku plak nak beli mascara n lip-gloss. Kat sini ada barangan Rimmel la. Nadia ckp, dia punya eye liner ok. Tapi aku pun baru jerk beli dekat BodyShop. Maybe next time. End up aku beli mascara n lip-gloss Maybelline.

Masa balik tu, aku cam risau tak dapat parking. Kat opis aku mmg payah nak parking ok? Nak pulak kalau balik lewat mcm tadi. Tapi rezeki aku, dapat parking belakang kereta cina apek mana ntah. Gengster tu, dia parking kat tmpt reserve untuk visitor opis. Haha.. So, petang karang senang la aku. Tak payah nak jalan kaki jauh2.

Kereta apek yang parking dekat tempat reserve for visitor
Aku dah phobia pasal aritu dengan Intan nampak flasher tanya *anu dia. tak senonoh! Mencemar mata aku jerk. Cheewah!
So, berakhirlah aktiviti lunch aku tanpa boss di office. Esok dia dah ada.. Tak behsnyer!

8 comments:

intan said...

hahaha..nak makan Johnys konun tapi kaksu nampak jer Sushi terus ajak aku mkan sana.Mulanya nak makan mcm kaksu gak on Tray tapi kaksu rekemen makan benda alah tu apa ntah nama dia..ok lah makanan tu..sedap gak.Aiya...aku lupa ada utang dia makan sushi tadi..

Anonymous said...

lekas bayar intan.. kalau tak, charge double

redghost said...

+chooyaya+
seb baek la aku tak folo...bukan ape...intan memang kuat makan. lagi2 la kalo ko offer ape2...gile tak pernah tolak...

aku rasa cam penah tengok kete ijau tu la. aku dengar tak lama lagi die nak tukar accord

intan said...

Anonymous> tak baik mengamalkan charge pada insan yg baik seperti intan ni..

RedgHost> Suka2 cakap intan kuat makan ek? mana Encik tau...Encik pernah mkan ngn saya ker? Tidak Bukan?

Kalau dah tukar keta tu, ajak ar naik sekali.Bukan begitu?

Pemilik WJB said...

intan : hutang kaksu bila nak bayar? hahahahha

hantumerah : tukar? wah.. biler? banyak duhet? FES dapat 6 bulan bonus boleh la ganti kereta...

Pemilik WJB said...

intan : hutang kaksu bila nak bayar? hahahahha

hantumerah : tukar? wah.. biler? banyak duhet? FES dapat 6 bulan bonus boleh la ganti kereta...

wat mase ni takleh mkn raw food :D said...

cm slim dah tu? berjaya diet anda.

ET a.k.a ELLISATHUL said...

su...jaga figure before kawen tau..hehehhe...just 2 cent from me...
daaa...

tahniah anyway.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...