Thursday, March 5, 2009

Bowling - team aku kalah

Selasa lepas, Syarikat aku ada buat lawan bowling antara Syarikat. Malas nak banyak cerita, team aku dapat number 3. Intan yang dapat tak smpi 150 jatuhan pin untuk KETIGA TIGA game boleh plak dapat number 2. Pastu bukan main belagak lagi dia.

Dia dapat hadiah vacum yang boleh guna untuk dalam kereta tu (bak meh la kasik jerk kaksu Intan, Intan bukana da kereta pun.. Hehe) Aku plak dapat hadiah album. Album??? Wuddda???

Balik tu, pasal Intan dah lapar, kami singgah makan jap kat Suzi's. Sazli pun ada join gak. As usual, NO MORE teh tarik yer sayang? Hehe.. Sian budak bucuk tu, kalau makan dengan aku skarang kena kontrol jerk. Kalau tak, muncung la mulut aku ni. Kata nak kurus sama2? :p

Aku order nan biasa + tandori (dua2 dibakar, so tadek guna minyak, so tak menggemukkan sgt - teori dari Nadia), air kopi o ais, Sayang minum nescafe ais. Intan makan makanan fav dia kt makak, char keow teow. tapi malangnya, kat Suzi's takda char keow teow, so dia dapat keow teow goreng jerk. Sian Intan...
Balik rumah, tak sempat apa terus tido.. Zzzzz....



Sisa2 makanan yang tak sempat di'snap' sebelum dikendurikan oleh kami bertiga

Cik Su menayang Kopi O Ais Kurang Kurang Kurang Manis. Wah, berkilatnya dahi jendul Cik Sue!

First time gambar Saz tak tutup mata

Intan request bubuh jugak gambar dia walaupun gambar dia yang dekat Suzi's tu ada masalah untuk di 'download'. Hasilnya ialah, gambar Intan dekat my place punyer swimming pool

4 comments:

intan said...

Album ok apa..ah..tak sia2 kuku intan patah tapi ganjarannya hebat...intan dapat vacum keta..walaupun intan tercorot tapi takper...tak kena marah ngn bos..tapi kaksu..hehehehe

choo choo said...

saz dah susut sket...

choo choo said...

saz dah susut sket...

Anonymous said...

tak pun choo... tu semua ilusi mata ko jerk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...