Tuesday, March 10, 2009

Wedding Farah & GE Mall


:: Wedding Farah at Dewan Merak, FELDA ::


Me kekunon buat muka serious, tp Intan buat muka cantik plak


Sempat pose dalam kereta sebelum drop off Intan. Masa ni dkt dpn rumah dia


3 of us. Table nih di kongker kami jerk.. Tgk lengan aku, mcm KFC kan? Yummy!

Last Saturday (7hb. March 2009) aku pergi wedding my collegue, FARAH LIZA dekat Dewan Merak Kayangan Balai FELDA - Bukan Balai Polis eh... Dengan Intan and Nadia

Aktiviti pagi bermula dengan aku tak dpt nak bangun lewat mcm biasa pasalnya dok teringat nak ambik baju yang aku tempah dekat Arkib Mara tu. Janji nak siapkan Jumaat tapi last2nya tak siap jugak and yg paling besh, korset aku tak muat! Dah tentu ukuran dada aku 34, pinggang 29. Yang orang kat situ buat dada 32, pinggang 27. Tak ke giler kecik? Aku nak zip sikit pon tak boleh, walaupun aku dah tahan napas sampai biru2 bijik mata aku.. Still kenot muat.

But, bila fitting lg skali, ok la.. Aku dah muat baju tu, except for, tetiba aku rasa cam baju tu labuh sgt la pulak.. Adoi... Mcm2 hal la!

Balik rumah, aku siap2 and amek Intan n Nadia kt rumah dia... Kebetulan masing2 pakai baju kebaya/kurung moden colour merah... Langsung tak janji but kebetulan jerk... Sampai kat kat sana, tros makan... Aku makan sikit jerk.. Diet la kunon.. Petuhui!

Balik dr wedding.. Kitowang terus pergi ke GE Mall.. Sajer survey2 baju kawen dekat Kapas.. Pas membuang masa dan air liur, baru la kitorang gerak balik. Nadia excited jerk nak cuba french lace yang ready made tu. Cant wait to see her dalam wedding dress :)
Pas hantar dowang balik, aku tido dekat dalam bilik smpi la pukul 9 malam. Kunon penat la... Sian kan?

p/s : Naddy, email me our photo together that day.. Later aku masukkan kat sini ;_)

1 comment:

intan said...

Tiga2 time tu mmg vogue giler ok..
Sampai jer kat wedding Farah tu jumpa ar mak Farah dia siap kata " yg vogue2 ni mesti kawan Farah". kita org senyum jer lah...

Dekat Ge Mall
Kak Sue n Kak Nadia berangan masing2 nak jadi Mak Datin .hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...