Thursday, March 12, 2009

Dating Dengan Nadia

Dalam Carlos. Lighting tak berapa bagus ler hp aku nih



At Gelato. Nadia dapat ice cream banyak smpi terkeluar2 dari bekas pasal dia ngorat abg ice-cream tu

Malam semalam aku kuar dinner dengan Nadia. Yang paling best dia datang jemput and hantar aku dekat rumah... Aku mmg problem sikit nak keluar balik lepas aku dah balik rumah. Aku kan tak mampu nak parking kt rumah aku, so aku kena parking kt luar. Kalau balik dah pukul 8 keatas alamatnya aku parking kehujung dunia la.

Since petang kitorang dah email. Rasa excited macam nak keluar date. Siap pesan lagi, 'Babe, jangan lupa pakai cantik2 ok?' So sweet.... :)

Malam tu cuaca kurang baik. Guruh giler kuat. Aku yang jenis penakot nih mula la menggelabah and lekas2 turun tunggu Nadia dekat lobi. Dalam kelam kabut tu, aku tertinggal kunci kereta. Aku nak ambik kasut dalam kereta, dari rumah aku just pakai selipar hitam RM5 yang beli kat pasar malam kampung aku. Hehe

Mcm2 tempat yang kitowang fikirkan dr awal. Aku craving for sirloin steak, tp aku rasa steak nih tak bagus untuk diet aku... So Victoria Station is not the place. Pastu nak makan dekat Delicious, tak jadik jugak and lastly we decide to have a dinner dekat Carlos Pavilion since Pavilion is our fav place now and aku nak makan oyster

Aku order Fajitas & Nadia order Nachos.. Oyster plak tetiba da habes....We enjoy the food very much sampai takda sisa langsung yang tinggal. Hehe.. Makan2 n borak2 n share cerita mcm yang kami biasa buat dulu... Seronok!

Pas makan, Nadia nak makan ice cream la pulak. Aku jadik pemerhati jerk. Aku dah kenyang giler and mcm biasa, pas makan rasa menyesal pasal terasa makan banyak malam nih.. Gemuk la aku... Urrrghhh....!!!

Aku smpi umah dalam pukul 11.30pm... Nadia singgah kejap nak ambik DVD Vicky, Christina Barcelona. Naik jerk rumah terus zzzzz.....

Aku akan makesure pasni at least keluar dengan Nadia once a week... To Naddy, thanx a lot for ambik n hantar aku. Lain2 kali kalau boleh mcm ni lagi aku gembira! :p

3 comments:

mamakasehpapakhalis said...

suraya awak suka makan ek...tak pernah dgr awak makan asam pedas ker,kari ker...asik western jerk...

pHat sUe said...

biasa ah die tuh mama * perli2 *

hehehe

ko asal ade time nak ajak aku kuar kan ... seingat aku, ko mesti soh aku takyah tacap sgt tak yah melawa sgt. * hmm trase *

anyway...watever LOL.

Chooyaya! said...

keary : suka makan jugak... sapa kata tak suka makan kari.. tanya yatie, telur dadar ngan kicap n picit lada kecik pon, laju jerk aku makan....

hot mama sue hani : aik, apa maknanya aku ckp takyah lawo2 sgt.. paal takot ko overshadow aku.. kekekeke... tak la.. sajer gurau2.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...