Tuesday, March 17, 2009

Sukan Sukan!

Pasal kat luar hujan, so aku berangan la tgkp gambar sendirik dalam kereta . P/s: aku tak notice intan ada dlm gambar masa ni

Sesambil buat muka sexy yang tak jadik, aku meneruskan activity menangkap gambar perasan lagi dan lagi


Intan tak puas hati pasal gambar dia takder, so dia request nak jugak tgkp gambar sama2. Note : Sila buat muka buruk

Skali aku check dekat galery, gambar aku yg perasan sorang2 tu, semua ada gambar intan ok? Tu yang gelak besar.. Hahaha.. Siot jerk Intan! Ada jerk nak menyibuk!


Sekarang, almost tiap2 petang aku akan turun training bola jaring. Disamping aku mmg suka main netball, aku take advantage untuk exercise skali. So, aku tak payah la joging untuk membantu menurunkan berat badan + aku tak minat la joging.. Aku suka sport, but not jogging.

2 minggu lepas bz training volleyball, ni ha netball plak. Mmg seronok kalau berpeluh2 n aku rasa sihat. Mintak2 petang nih tak hujan. Pasal kitorang main dekat tempat terbuka. Tadek roof. Kalau hujan, mmg tak dpt nak training.


Lg seronok pasal Kaklong pun ada. Walaupun team aku smpi sekarang tadek shoter. Aku redha jerk.. Nak harap Intan...? Hurm.... Hahahahah. Asal tangkap bola, bocor ikut bawah. Tak pun, mintak bola belakang2 tanpa menyedari yang dia kurang ketinggian. Ada hati nak mintak lock ball... Berlatih lagik eh Intan? Jgn asyik nak berangan jerk dalam padang. :p

5 comments:

intan said...

Hahahaha...kalau tangkap gambar ngn kaksu minta ada tanda"GOOD".hihihi..
ialah mmg kena belatih lagi..
tapi intan blh try jd GS lah...
Boyeh arrr

Chooyaya! said...

No no.. Intan simpanan.

choo choo hates jogging said...

walking is better than jogging. jogging tak bape bagos la tuk lutut kaum wanita dlm jangkamasa panjang.

he he.

bape kg dah turun?

Chooyaya! said...

choo hani : kadar penurunan masih sama ditahap lama, ntah bila la nak turun.. wei, kalau jalan, kalori burn ker tak?

pHat sUe said...

yup much more. berdasarkan pembacaan aku huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...