Monday, April 6, 2009

Cuba Teka...

Cis! Intan ni ha.... Ingat plak dia yang aku janji nak masukkan dalam blog pasal gambar tangan kitorang lepas di Inai masa Jumaat sebelum aku bertunang tu. Sila rujuk gambar dibawah:-



Tangan yang kat depan tu nampak gemuk sikit pasal dia dekat. Tapi merujuk pada entry yang pasal Masjlis Pertunangan tu, mesti nkowang dapat agak mana satu Intan punya kan? Pasal so obvious nampak dia punya corak lagi cantik.

Betul la kata Choo Hani, inai ni buat tangan nampak comot jerk. Hari ni aku dah mula rasa rimas tengok tangan aku. Rasa macam tangan aku dah tak suci lagi. Nanti masa kawen, kalau boleh nak pakai yang tampal tu jerk. Pas wedding nak cabut terus... Dah la tangan aku hitam tak cerah, pakai plak inai, lagik la nampak cam iras2 sedara mara Intan yang jalan kaki dari KL ke Maran tu. Adoyaiii.....

Amboi.. Celupar mulut aku nih... Macam ada berbau isu perkauman jerk nih.. Nanak jadik racist!

Takper, alang2 dah rajin tulis entry baru khas untuk Cik Intan (Padan muka, masa nih tak amek gambar muka dia.. Hahahahaha. Kalau tak, sah2 muka dia ada jugak kat sini), so aku masukkan jugak pasal yang kitorang ambik kek dekat Bloomingcake aritu.

Giler jauh tempat nih. Kalau tau la sejauh nih, baik aku buat dekat Kak Ina jerk. Tapi takper la.. Dah lepas pun.. Suppose aku pergi dengan Intan jerk. Tapi Sazli macam tak percaya aku boleh carik sendirik tempat tu, so dia pun temankan. Memang seperti yang Sazli jangka, kalau kitorang pergi sendirik, memang kompem sesat. Dah la jauh, masuk ke dalam plak tu. Tau2 jerk kt tengah2 hutan.

But, lupa nak cerita, kan aritu aku MC 2 hari kan? So, petang Rabu sebelum ambik cake (tukang kedai tak bagi datang awal pasal cake tak siap lagi, padahal dah bgtau awal nak ambik harini. Ntah apa la yang dia buat 3 hari ni pun aku taktau) aku belanja Intan makan kat O'Brien GE Mall. Tapi dengan syarat, biar aku yang orderkan. Bukan boleh biarkan dia order sendirik, kang dia nak tambah cheese la, tambah ham la.. Tak pasal2 satu set sandwich yang Intan order jerk RM20++. Dah2, jangan banayk bunyik, minum air sejuk free jerk! *sila rujuk gambar. Hahahaha

Selepas bertungkus lumus mencarik tempat ni, akhirnya sampai jugak. Ni antara cake yang dia display. Sangat cantik. Cake aku pun dapat sebijik cam dalam gambar. Aku tanak tunjuk lagi. Tunggu gambar dapat dari Mr. Cameraman ok?


Intan nak jugak gambar dia ada! Tunjuk2 ni kunon2 macam co-host tunjukkan hadiah yang dapat la. Intan mmg kuat berangan.



Ini cake masa Que Haidar & Linda Jasmin kawen. Kek dummy sahaja. Dalam tu tak ada kek pun. Tak boleh makan. Hanya untuk perhiasan.

Ha... Yang ni plak, gambar jem masa hari Khamis aku otw nak pergi opis. Dah la 2 hari MC terasa bersalah dekat bos. Jem plak, so lewat sampai opis. Giler la hebat jem. Aku tak gerak2 selama 25 menet. KL dan jem macam irama dan lagu. Benci!
-END-
P/s : Intan.. Puash hati? Sekeping pon tadek gambar Kaksu. Sebok nak ambik gambar Intan jerk...

4 comments:

intan said...

hah..sangat berpuas hati kerana kak su sudi meltakkan gambar intan di semua citer yg kaksu paparkan..

O'brients: intan sebenarnya mmg nak tambah cheese tapi kaksu cepat2 pergi ke counter, intan telan liur jer lah.

Inai: hahaha intan mmg teringin nak pakai inai, tapi intan bayar sendiri ok harganya RM15.00.

Chooyaya! said...

Intan : Patut Kaksu tukar blog ni kepada Chooyaya & Intan Secret garden. Kongsi2 blog kan? Pasal nampaknya gambar Intan lagi banyak dari gambar kaksu. Hahahahaha

intan said...

boleh gak kalau org di sana sudi..
org si disini suka jer... so lagi banyaklah intan nak berangan ni...

Chooyaya! said...

Jangan harap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...