Friday, April 24, 2009

Makan-Makan Masa Besday Encik Tunang

20hb April kan besday Encik Tunang. So, malam tu kitorang pergi la Pavilion (Lagi????) untuk aktiviti makan-makan (Lagi????). Memula nak pi survey baju dekat Ralph. Tapi tadek yang menarik, semua yang klasik national sahaja yang tinggal, so terus menuju ke TGI Fridays.

Masa naik escolator tu, aku cakap ngan Encik Tunang nak bagitau dowang yang arini besday dia, so nanti dia kena berdiri kat atas kerusi and ada la nyanyi2. Dia ugut2 cakap tanak makan. Dia malu nanti. Haha. Yerk la! Tak sporting langsung lers..


Ini la hasil gambar selepas dah lap mulut pastu baru teringat nak snap pix, maka dah nampak kesan minyak2 sikit

Wajib bubuh gambar tuan tanah dekat sini walaupun so obvious entry ini khas untuk Encik Tunang. Tak mengapa. Asyik gambar Intan, kadang2 juga serasa boring

Dari aritu bising nak makan fish & chips. Nah, makan! Makan aku cakap! Bukak mulut tu! Ha.. Ambek kau!!!! - Sila bayangkan aksi Wan Maimunah mendera anak jiran dia yang cacat otak dan sedikit mental retard (tak sama ker cacat otak dengan mental retard) dalam drama swasta tv3


Owh... Untuk diri sendirik ialah Chilli+Shrimp spagetti. Yummy yummy! Tapi tak habes pun, pasal tak selera sangat pasal pinggan dia kaler oren. Kalau pinggan kaler hijau maybe boleh habes kot?


Yang nih masuk dalam combo. Nama beliau Mac & Cisbedebah kau! berani kau ngorat anak dara aku?!!! Nah! Ambik nih! Arrrghhhh...Sampai hati pakcik tetak kepala saya dengan cangkul


Ooopsss... Salah pose... Kurang comel

OK. Selepas percubaan kedua baru la sedikit elok. Errr.. sedikit sahaja ok?

-END-

3 comments:

intan said...

Abg Saz comey sangt...comey sangat..(nobita pakai kaca mata, sizuka telah jatttttuh cinta...jatttuuuhhh cinta..)

Chooyaya! said...

hahahahha.... i know that song!

choochet said...

saz embam ade ciken :P larikkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...