Thursday, April 2, 2009

Makan??????

Lepas gembira dapat cincin tunang, so kitorang terus ke aktiviti berikutnya... Makan!!!!! Ye... Saya sangat gembira dengan perkataan dan aktiviti tersebut apatah lagi jika sekiranya tempat yang dituju ialah Restoran Jepun. Kekekeke

Aku rasa dah banyak entry kat sini pasal makan makanan Jepun di tempat yang sama dan menu yang sama. So, malas cerita banyak.. just tengok jerk la gambar2 ni yer?

Kenapa mesti berenti makan dan pandang camera? Saz tak balik rumah pun, pakai baju kerja jerk.. Eee... Macham!


Bajet jelita la kalau pandang camera sipi2 cam tu jer? Petuhui! Woi2.. Apa main ludah2 depan makanan ni????

Malam ni tambah satu lagi menu. Teriyaki Chicken Don. Saz punya, pasal dia cakap dia lapar.... Cian dia.... Rasa menda nih sama macam ayam masak kicap jerk. Hahahahaha.. Yang lain2, anda rujuk entry2 sebelum ni eh?

Balik dari makan, singgah kejap dekat Ukay Perdana nak jumpa dengan Cameraman untuk bagi map ke Jengka for my pertunangan on this Saturday... http://rolandhashim.com/

Balik rumah, terus tido... Zzzzzzz

-END-

1 comment:

yatiyahya said...

mkn sudah..cari cincin pon sudah..suar aku sudah ke belum ko beli?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...