Thursday, June 18, 2009

Esok Ker?

Whoaaaa.... Mcm tak percaya yang esok dah nak bergelar isteri kepada Mohamad Sazli Bin Mohamad Ramzan... Teringin sangat nak cerita2 pasal banyakkkkkkk menda, tp masa membataskan segalanya....

Nak merepek-repek pun tak sempat... Tapi jangan risau, gambar semua aku ada snap. Nanti kalau ada masa, aku citer panjang kt sini... Kelam kabut sikit harini, bizi dengan persiapan kawen, bizi jugak dengan kerja kat opis yang melambak-lambak ni, terasa macam tak terkejar jerk.... Sabar Su... Sabar... Ni la dugaan orang nak mendirikan rumahtangga

Memula terasa macam tanak pakai inai untuk nikah esok, tapi pasal Saz dah beria-ria nak pakai so aku kena la pakai jugak.. Takkan la dia pakai, aku tak pakai... Kan nampak pelik tu..? So, aku ingat, malam nih nak pakai inai and esok nak gi threading kening sat before pergi Felda Villa.

Esok akad bermula jam 8.00malam. Harap2 la semuanya berjalan lancar... Eksaited giler nak tawen..!!! And really-really hope yang Ayang Kamel bleh ubah muka aku jadik Tyra Banks esok. .. Har Har Har Harun!

8 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak wish siap2 ni kak sue...

SELAMAT PENGANTI BARU...

(^_^)

~ keary ~ said...

congrats...semoga berbahagia mcm saya..hehehehe

yatiyahya said...

harun nama bapak aie...
semoga semua selamat..tunggu kedatangan cik yati sekeluarga ye..:D

~~MeWhoOwnThisBlog~~ said...

selamat berbahagia....selamat pengantin baru..byk2 baca selawat ngna bismillah yer..jgn terjah dulus ebelum dia terjah ko..kahkahkahakahakahka

Nadia Bayu said...

aiyak. my komen ilang kah?

Nadia Bayu said...

aiseh. komen tadi sudah ilang. meh kite tulishhh balik. uhuh..

congrats eh kak su~~
samat penganten baru~~
cepat2 letak wedding pics.
cepat2 beranak!
uhuh :P

semoga berbahagia sampai ke akhir hayat.
amin~~

Chooyaya! said...

yanie : terima kasih! tabak tanya bila turn yanie, nanti yanie marah kaksu.. hehehe

keary : harap2 la dapat kaya secara diam2 cam ko jugak keary. hehe

yatie : kenapa bgtau namabapak aie? kiter tak tanya pun?

et : hahaha, siot jerk ko nih. okok. nanti aku pesan kat dia, baca bismillah dulu eh?

nadia : tq nadia! pesal blog nadia kaksu da tak blh bukak eh? cik ati tao?

Nadia Bayu said...

uiks. nape tak bley bukak. boleyy laaa. sajer tanak bukak la tuh. uhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...