Monday, June 15, 2009

Intan & Famous Amos RM19.90

Yang paling seronok kalau jadik bos semestilah boleh suruh secretary yang tengah bizi prepare kad kawen dan baru lega pasal Board Paper dah siap binding untuk pergi ke KL Central pasal nak tukar waktu penerbangan. Nak suruh travel agency tak boleh pasal kena penalty. Tapi pasal dia kasik upah biskut Famous Amos & ceklat Nougat, maka I dah tak bising-bising lagik.

Mintak Abang Driver yang tolong hantarkan. Seronok pasal tak payah fikir pasal nak parking semua. Urusan hanya berjalan selama 10 menet. La.... Sekejap jerk... Maka, mari pusing-pusing carik makanan nak?

Pas dapat makanan, sesambil tunggu Abg Driver datang fetch, wajib posing2 berangan. Pastu dalam kereta, 2 2 nak duduk belakang pasal berangan jadik bos. Terus layan Intan tangkap gambar buat muka paling huduh. Hasilnya seperti dibawah.



Ada orang cakap harini I pakai baju macam hakim. Jahat! Padahal terpaksa sarung jerk tudung jenis ni pasal malas dah tak sempat nak iron kain tudung lain..

Intan mesti nak buat tanda best cam Ekin Mawi. Minat Ekin secara senyap2 eh? Ke Ikin tu kakak angkat Intan?

Intan, kenapa masa ni nak buat muka comel tak jadik? Kaksu suruh Intan senyum nampak gigi kan?


Bukan taknak nampak gigi Kaksu, tapi Intan tak gosok gigi pagi tadi...

Tengok ni, nampak tak ada sayur yg belen2 Intan makan malam tadi ada dalam mulut ni... Aaaaa....

BUTTTTT

Wet a menet... Mana gambar makanan?

Dari tadi gambar berangan jerk?

Argghh....!!!!

Harap bersabar semua....


Biskut Famous Amos dan ceklat Nougat! Yeay..!! Dalam kereta, sorok2 2 bekas ni pasal Intan kedekut tanak kasik Abg Driver barang sekeping dua. Skali I rembat dia punyer, kasik kat Abg Driver pastu ngaku 2 2 tu I yang punya dan menampakkan Intan yang kedekut. Misi Berjaya!

-EnD-


4 comments:

Dayu said...

sue pakai tudung ke sue??

Chooyaya! said...

dayu : ha ah, gi opis pakai tudung :D

yatiyahya said...

eh eh besarnya reben kat baju...hihihihi

Chooyaya! said...

tu namanya baju hakim. ko tadek kan? jeles kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...