Friday, August 14, 2009

Ni Ke Kerja Secretary?

Bila boss tak ada dekat opis. Sebagai secretary yang produktif, I takkan mensia-siakan masa yang terluang. So, inilah yang I lakukan. Nak pulak dah ada Partner In Crime, Miss Intan. Meja kami sebelah-sebelah jerk. Dia pun secretary yang tak berguna macam I jugak.

Yang pertama : Main mekap-mekap

Before


After : Intan, muka Intan dari tepi lagi elok dari pandangan depan. Muahahahahahah

Yang ke Dua : Berkelah

Sayur lemak putih soo hoon+telur, Ikan masak taucu & sambal belacan yang Bunda bekalkan pagi tadi.

Makan kat meja Intan, pasal meja dia kat corner lot, so orang tak banyak lalu. Bila orang cakap, 'wah, sedapnya'. Kepala I keras jerk pasal tanak share. Pasal makanan ni sikit jerk. Eleh, macam la orang nak sangat pun. Haha

Wah Intan, gembira nampak? Dari dalam kereta Kaksu pesan suruh ambik kicap kat kentin, Intan boleh lupa.. Semua menda pun lupa. Tak boleh harap.

Pasal kakSu dah bawak semua makanan ni, lepas makan sila basuh semua

Sekian, laporan.

-EnD-

2 comments:

Anna said...

Make up tu di sponser oleh kaksu..
pandai make up tau,, i like eyeshadow..totally nampak lain wajahku..terima kasih kerana sponser yer.. tajaan "Suraya Collection.."
dan tak lupa kerana menaja set makanan saya, iaitu "Suraya catering"...kenyang perut sampai tak lunch so makanan tu utk brakfast+lunch yer..

kehkehkeh....

redghost said...

wahhhh...Anna dah ade blog sendrik...cepat la hapdate. mati2 aku ingatkan Anna memula...rupenye si intan comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...