Friday, August 21, 2009

Udah Udah La Tu...

Pagi-pagi lagi I dah bergumbira bukak internet and belek-belek apa yang terbaru dekat web kesayangan wajik click everyday iaitu facebook I.

Skali tengok ada this one gambar orang nikah yang sangat hot make up matanya. So, terus email Yatie ajak berchit chat di Gtalk.

The Conversation

Sue : Yatie, lekas bukak facebook kiter, Ayang ada update gambar nikah la! Ok. Bunyik excited sangat obvious giler vavish

Yatie : Ok, kiter tengah tengok ni. So?

Sue : So?

Yatie : Yerla, dah tu kenapa?

Sue : Cakap la mekap tu cantik. Ko jerk nak berangan jadik Julia Roberts sorang-sorang? Haku pun berangan nak jadik Erra Fazira. Miahahahahahahahaha. Adoi... Susah payah I kasik hint suruh puji, tapi Yatie buat-buat bangang.

---------------------------------------------------------

Ok dah. tu jerk la nak share. Terasa Ayang make up mata masa malam nikah sangat cantik. Mekap mata ok? Bukan I.

Sila abaikan tudung yang macam senget-senget tu. Ala, bukannya apa, angle amek gambar tu yang tak kena. Gigih tanak ngaku muka sendirik yang senget.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Owh, ni time tengah buruk. Memang sangat buruk kan? Muahahaha

Oklah. Babai



-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...