Thursday, November 26, 2009

Hot Dog Berlagak

Tadi, lepas tengok New Moon dengan Intan dekat KLCC, I ajak dia singgah ColdStorage untuk beli burger mini yang menjadik favorite I semenjak ketama kali berkenalan masa bulan puasa dulu. Intan dah la mula-mula taknak beli apa-apa.

Dalam hati, 'ni tak boleh jadik ni, macam mana kalau dia paw I punyer roti'. Haha. tapi nasib baik Intan beli jugak Pizza dekat sini. Phheew!


Ni la Hot Dog Berlagak tu. I sengaja cakap berlagak pasal dia ada egg slice dengan apple slice. Tak pernah jumpa okey? Ni pestaim ni jumpek. Tu yang muka jadik sekerat. Muka tu tak penting, yang penting gambar makanan. Ewah! Bayangkan pengorbanan perempuan camwhore macam I ni sanggup kena potong sekerat demi hotdog?


Harini I pergi kerja dengan baju macam hakim. Ada renda-renda dekat tetek dada. Nasib tak warna putih. Kalau tak, kompem macam lawyer. Tapi Lawyer Buruk la.

Penuh semangat Intan intai Pizza. Makan bukan reti nak pelawa I, tau-tau dah tinggal kerak jerk... Sabo jerk la... Pizza tu nama dia Diavola tapi Intan cakap Pizza Dialova. terus nyanyi lagu tu. Bangang.


Dulu masa tak kenal kek Alexis dengan Secret Recepi, I terasa kek-kek ni semua sedap, tapi sekarang tidak lagi. *Ada unsur-unsur belagak disitu yer?


Pelbagai jenis roti yang mampu menggemokkan badan jugak terdapat disini. Pilih sahaja, yang penting ada ongkosnya


Donut I lagi kacak

Sampai jerk opis, I terus belasah hotdog tu. Suap besar-besar pasal takot Intai mengecek. Dia bukan boleh kira, time makanan dia senyap jerk makan. Tau-tau jerk tinggal kerak. Yang I punyer, dia sebok-sebok nak rasa. Tadi time I makan hotdog, dia berdiri jerk sebelah I. I yang kejam, boleh buat bodo jerk. Macam tak paham atau tetiba jadik buta, tak boleh nampak orang. Hanya nampak makanan. Haha.

-EnD-

3 comments:

Anna said...

kaksu masa intan nak makan pizza tu intan cakap "kaksu intan nak makan lah pizza ni" tapi kaksu buat tak tahu jer intan pun ngapp jer lah terus..
intan tau kaksu takkan bg hotdog tu kat intan sajer jer intan menepek kat tepi tu nak tgk reaksi kaksu tapi mmg betul(1-0 kaksu kalah) tak pelawa intan, takper i dun mind pun.. intan pernah makan hotdog yang sangat sedap dari apa yang kaksu makan sebentar tadi..

Chooyaya! said...

hahahhahaha padan muker. lainkali jgn kedekut sgt ngan kaksu eh?

mYpRecious said...

pizza tu nampak sungguh menggoda jiwa dan kalbu..

T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...