Thursday, November 26, 2009

I dah tengok NEW MOON...!!!

Kerana rasa jeles pada Ad pasal dia dah awal-awal beli tiket New Moon, maka I dengan penuh semangat dah Iltizam musti tengok New Moon hari ini jugak! Maka, dengan semangat berkobar-kobar jugak, I ajak Intan pergi KLCC seawal jam 9.30 pagi untuk beli tiket.

Nak beli online and phone reservation semua dah penuh ok? Takper, beratur lama sikit pon ok janji berbaloi. Nasib baik dapat tiket yang not bad, 6 row from screen and dapat tengok kekasih hati yang selalui dirindui... Edward Cullen. I tengok show pukul 10.50am dekat KLCC pada hari Khamis 26/11/2009. Fuh!

What can I say is, if U guys dah baca novel Twilight ni, its so obvious New Moon version movie ni akan jadik kurang padat. Terpaksa la kan? Kalau nak ambik sebijik-sebijik macam dalam buku, mungkin 4 jam pun tak habis. Takper. Tak padat pon takper, janji Edward Cullen sayang I dapat tatap dengan puas. Hihi. Gatai.

Pastu, macam mana pulak si Jacob ni boleh kacak bergaya pulak. Haih!


One of my favorite scene, adoi la... Apesal la comel sangat mamat ni tidur... Mana ada orang tidur comel macam ni. Tipu tipu.


Tapi kau tetap di hati...

Kalau Pak Mertua I hensem macam ni, tiap-tiap hari luka pon I ok jerk...

Edward Cullen and Family

Bella & Jacob masa dalam lori oren buruk

New Moon Movie Poster

Owh, btw I nak cerita pasal Intan yang tak habis-habis cakap Jacob version warewolf macam Boyot kucing dia tu. Sah-sah la serigala dengan kucing ni berlainan bapak, tapi kat mana ntah yang Intan cakap sama. Asyik-asyik bila keluar warewolf ni dia akan cakap.. 'alololo syumilnyer...macam boyot la..rindunya kat boyot...' Durh????

Jacob as a warewolf



Boyot kena dera pakai baju oleh Intan. Sama ker?

Dua secretary gemuk happy lepas tengok movie dan mengular dekat KLCC untuk tengok New Moon. Eh Eh, kenapa muka I pucat? Mungkin kah I nak jadik vampire jugak?


Motif?


So, kepada sesiapa yang tak tengok lagi, mari beramai-ramai menyaksikan filem ini. I bet U guys akan suka macam I jugak dan I bercadang nak tengok lagi 2 kali. Sekali dengan hubby, and sekali lagi dengan Naddy..

-EnD-

P/s : Hamek ko, berapa entry I buat harini, tapi yang penting, entry pasal New Moon musti paling atas... Haha

8 comments:

Anna said...

Let me first to comment your entry NEW MOON...
ia kaksu, boyot ada bulu, Jacob tu pun ada bulu masa jadi serigala la..comey giler serigala2 dalam citer tu..
tapikan kalau intan di beri pilihan intan akan pilih Jacob sebab dia tegas dan agresif, tapi kalau Edward macam ramantik gitu..lemas pun ada.

LeEsA™ said...

kak sueeee!!

ta aci laaa dh tgk NEW MOON. urghh! sumpa jleshh okay? safia tataw ag nk tgk bla. bz uhh! huwaaaaaa :((

nk tgk gakkk!! sukeeee gilerr EDWARD CULLEN ! he's gorg !

Ieja RizaLiza said...

huhu ... sya juga sudah menonton New Moon dan sesungguhnya saya telah jatuh cinta pada Jacob semasa membaca novel lagik ... tgk dia on screen bertambah2 cinta ... hehehe

cik EPAL said...

alaaa..tak tengok lagi cerita ni..best ea??? :)

aD said...

kalau pak mentua aD hensem cam dr carlisle... balik kampung tetiap minggu pun takper.. tanak balik raya belah kampung aD pun taper.. mak relaaaa nyahh

Chooyaya! said...

intan : malas nak layan

rizaliza : sumpah dia comel masa baru bangun dr tido kan kan?

safia : saper yg tak suka edward tu mmg mungkin kena buat test otak la safia. hehe

cik epal : best laaaaaa!

ad : whoah! sama la ad! pesal vampire ni sgt cool eh?

Mimy Hamid said...

aduh try nak layan tp tak leh layan...apsal ngan jiwa aku ni haaaaaaaa...hehehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

halamak kak su.....
yanie lom nengok lagi nih....

(T_T)

nak kena ajak "seseorang" nengok citer nih....baru la bleh wat gedix2 manje terkejut nengok vampire....

kekkekekkekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...