Thursday, November 26, 2009

Girl Day Out With Ayang

Walau sudah berkahwin, tapi tetap mahu cakap diri ini Girl. Hikhik. *Muntah Hijau

Last week, masa lepas I buat CT Scan semua yang appointment dengan Doktor dekat Pusrawi tu yang I tak jadik pengsan pasal dokter tua, kerana kebosanan melanda dan untuk mengelakkan diri dari tido dan membesarkan badan dirumah, maka I ajak anak buah I, Ayang pergi KLCC untuk tengok Movie.

Kami decide untuk tengok Phobia 2. Tapi masa nak masuk cinema, kepala I agak-agak keras la pasal filem ni kan untuk 18 tahun keatas? Ayang pulak baru 15 tahun. Takot la kalau macam mana tetiba kena tahan lepas tu tiket kena rampas. Haih!


Overall, tidak la seseram 4bhia yang first. Yang tu sumpah seram sial sampai yang part hantu dalam kapalterbang tu memang kaki I sejuk-sejuk. Pastu tak tengok pun. Tutup mata and bila dah habis, tanya Nadia ending macam ni. Yang ni not bad, tapi part last agak bangang sampai terasa macam tengok filem kelakar

Me & Ayang. Pasal muka buruk, terus pakai hood supaya nampak kurang huduh.

Owh, sebelum ambik Ayang dekat Bukit Antarabangsa, I nampak ada Pakcik & Makcik yang tua jatuh motor kena langgar dengan kereta. Spot Makcik tu yang pakai tudung labuh tengah tunggu suami dia angkat motor. Pastu terus I nanges macam baru lepas kena rogol. Eh tak, tu terlalu extreme, so macam baru lepas kena ragut. Adoi.. hati I memang paling 'kalah' bila tengok orang-orang tua yang macam ni...

Haa.. A day before I dengan hubby tengok cerita Time Traveler's Wife. Satu habuk pon tak paham pasal I tido. Menyesal buat keputusan bangang untuk tengok movie, tapi termakan ubat migrain yang boleh buat mengantuk sebelum naik kereta. Konon nak elak pening, langsung mengantuk tahap gaban. Dah membazir seplo hengget! Ceh!

Best jugak skali-skala keluar dengan anak buah. Terasa muda sekejap. Yang tak best bila semua aku yang kena belanja. Haha


-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...