Thursday, November 12, 2009

Tu bunga la giler! bukan span mandi

Pagi tadi bila I tengah kosentret-kosentret ayam memandu dari Ampang ke opis I melalui Jalan Tun Razak yang sebok dan jem macam harrreeeemmmm, tetiba I dapat sms.

Cis! Sibet sungguh saper yang sms I time I betul-betul depan *Abang Pol ni. Dah la I jenis manusia kurang sifat sabar. Asal dapat sms, buntot berdebar tak sabar-sabar nak tengok dari saper.

Err.. Korang tau ker buntot berdebar macam mana? Geli buntot tau? Geli ketiak ker? Tau tau?

The SMS's

Pawie : Ko gantung benda dalam kereta ko tu, mandi dalam kereta ker?

Gadis Ayu : Tu bunga Lovely Lace la giler!

Pawie : Ha ha. Besar giler

Gadis Ayu : Diammm!!! Dasar pendengki bunga aku! Haha

Pawie : Kekeke. Aku takot ko tak nampak je

Dah, lepas tu I tak reply, pasal geli buntot nak bukak Facebook pulak untuk mengutip sayur-sayur dan serve ayam panggang and pie strawberry. Yieeeha!

Ni span mandi, ko giler nak suruh I gantung dalam kereta? Nak suruh orang cakap I senteng dan tak cukup akal?

Ni bunga gantung dapat free dari opis. Intan beli dekat Lovel Lace. Beza kan?

Ha.. Yang ni version candy flower gantung yang kacak sikit. Siap ada ekor. Kalau dalam kereta tadek tissue, amek ekor dia buat korek idung atau main geli-geli kat ketiak.


P/s : Pawie kaya. Rumah condo, kereta honda hebat. Baju cuma pakai Raoul dengan Topman jerk. Sungguh I jeles. Padahal dia tua setahun jerk dari I tapi sudah boleh dikatakan berjaya dan berdikari dan tidak lagi tinggal bersama ibu bapa. Tssk Tsssk. http://www.redghost.blogspot.com/

* Abang Pol = Abang Polis

-EnD-

6 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

kalo ko tak gitau..aku pon ingat bunga tu span mandi..hahah.. takde yg lagi beso ke? ko gantung bola pon cun... nak sepak aku ker yang... auwww..i lap u sue....

Anna said...

kita pun letak bunga tu dalam kereta kita. ok apa? u all jelez ker... "intan komen sebab nama intan ada"ok bye

Chooyaya! said...

filla : aku kan over, semestilah aku nak yang besar2 jerk. kalau boleh aku nak bubuh 2 ketul tau? baru belen. hahahahahahha.. auuwwwwwwwwwwww. i lap u too!

yatiyahya said...

i nk call pawie lah pas ni.pas tuh soh deco umah i..dia kan eric leong felda..hihihi..

Chooyaya! said...

yatie : umah pawie lawo yatie... shiling dia jenis drop ala2 makan kt pizza hut

redghost said...

Arghhh tak kire....aku nak komen jugak. nak jugak....

Memang besar badak dalam kete, mana taknye, aku 2km belakang kete ko pon dah nampak. gile besar. lepas ni soh intah belikan pasu bunga sekali boh dalam kete

p/s: baru baca...hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...