Thursday, November 12, 2009

Welcome to the club Bobby & Eju!

Malam Ahad lepas bertempat di Taming Sari Grand Ballroom, Hotel Royale Chulan - KL, kawan Saz masa dia study back in Perth dulu, Fendi aka Bobby serta isteri, Eju bersanding untuk kali ke 3 kalau tak silap I selepas dekat side Eju, rumah Bobby pulak and last skali resepsi dekat sini.

I semestilah rasa best pasal akan jumpa bebudak DanDan FC yang sekepala. Ada geng musti syok. Tak la I terasa macam kera sumbing yang asyik bizi dengan henpon and buat muka mintak kena lempang dengan Saz ajak balik awal.

Ramai yang ada malam tu. Hadry + Linda, Khairi + Farah, Fad + Nadia, Gafur + Shikin dan jugak jejaka-jejaka kacak yang single, available, hot, kacak nak mampos tapi kasihan tiada yang mahu iaitu Fruz. Eh eh silap. I kena taruk nama Acap dulu.

Ok. Kita mulakan nama mengikut ketinggian ok? Maka akan jadik, Acap, Suki, Dafi, Zack, Zareef, Fairuz, and ada lagi 2 3 orang yang I kenal-kenal ayam jerk. Tema kaler orange. Ishk, cantik la pulak buat kaler orange. Punyer la cantik sampai terasa macam mak-boleh-tak-i-nak-majlis-kawen-lagi-sekali? (Acap, sah-sah U tak puas hati dengan I pasal nama U number satu kan?)

Makanan pon sedap, bunga-bunga pon cantik, deco sangat menarik hasil sentuhan mummy Farah yang amat I adore pasal baik sangat, 'Auntie.. I think I fall in love with U....', dapat bawak balik bunga bola tu seketul and I dalam mood gembira tanpa sebab walau terseksa dari ujung rambut ke hujung kaki oleh kerana bila pakai corset terus terasa macam nak bunuh orang pasal makan seketul udang sudah kenyang dan juga tiba-tiba ada 2 ketul telur dekat ketiak I hasil dari daging lebihan tertolak keluar kerana korset ketat. Haha.

Linda, perempuan bertelur 2 di ketiak dan hot mama, Farah

Bobby & wife potong kek dummy. Kata Farah cuma ada one slice jerk yang boleh makan. Dasar kedekut punyer hotel. Eleh, padahal memang semua hotel pon buat macam ni sekarang. Kasik kek sampai 7 8 tingkat tapi hanya dummy . Tadek makna.

Dewan kawen ni jadik cantik hasil dari pertolonga mummy Farah :) Ni Farah and hubby dia. Dia ada baby comel yang tak boleh ikut sama. Kena tinggal dekat rumah. Kesian...

Yang pandang ke arah camera kacak bergaya hidung kecik tu, nama dia Acap. Dia single mingle lagik, hot in town. Dah la kenal dengan Farah Fauzana dengan Faizal. Bajet hebat la eh? Yang paling kanan tu Zack, kacak bergaya, striker Dan Dan paling hebat. yang tengah-tengah tu nama dia Zareef. Dia suka Man U. Eh, tak. Eh. Ntah.

I rasa ni pancake apple. Sumpah sedap!

Nampak bunga yang tergantung tu? Misi : Pasal kau bulat dan gemok wahai bunga, maka harus I kidnap. Tunggu eh?

Teddy bear kesayangan. Sayang.... Nak peluk!

Haziq dah tak ketar-ketar dah menyanyi. Suara lemak merdu siot. Macam Ahmad Jais. Haziq! Kasik lagu raya satu!


Termasuk juga Fairuz dalam gambar. Taming Sari Grand Ballroom Royale Chulan, KL

Ok, next is Hadry + Linda punyer turn. Bukan main lagi pakai sedondon dorang ni.. Hamboi-hamboi....


Yang lelaki sopan jerk semua posing ala-ala nasyid. Korang aper hal? Spot I letak bola bunga atas kepala acap pasal saper suruh dia cakap hidung I kembang?

Pelamin ni cantik, semua guna fresh flower.

Ok. Jom posing dekat pelamin. Kompiden jerk naik pelamin bila pengantin sebok layan orang dah nak balik.


Ooops sorry... I terkentut.

My bro, Fruz Li yang berhati baik kasik I kek masa birthday. Hari Isnin haritu birthday dia. Happy birthday Fairuz! Lekas-lekas kawen. Eh eh. Bukan. Lekas lekas ada gf. Eh. Bukan jugak. Lekas apa eh? Lekas lekas pergi sekolah (tetiba)


Owh, ini semua bakal-bakal menteri lagi 20 tahun. Semua ada tokoh. Terutama sekali Hadry la. Kain samping tanak kalah. Sanggup pakai labuh-labuh kasik nampak design.

Emcee malam tu. Faizal Ismail & Farah Fauzana. Sian Farah, datang pakai tongkat. Dia baru lepas operation kaki. Injured pasal main bola. Tu la, kenapa main bola, dah injured. Lain kali main batu seremban jerk eh? Tak pon main konda kondi, galah panjang, main dam aji ker..? Eh eh?

Sebelum balik, kami ambik gambar dengan perantin dulu. Yang baju merah tu, Acap nama dia. Ingat. Kalau nak carik, dalam FB I nama dia Ashraf Aziz. Ingat. Tapi bro, lu posing kangkang la, kasik malu I jerk nak upload gambar ni. Haha

Misi : Ni macam mana ni, boleh bawak balik tak? Muat tak kalau nak bubuh dalam bonet kereta. Zack tipu I cakap ada garam dalam ais ni. Sungguh-sungguh aku rasa, tak masin pon!

Misi berjaya. I dapat bawak balik bunga ni. Takper Linda... Takper... U punyer lagik besar dari I... Takper...

-EnD-

5 comments:

:: Miss Naddy :: said...

hahahaah lawak ar kaksu..nak terberak baca entry ni...heheheh
wah giler mewah kan wat kat hotel..siap ade dj hotfm lagi..mmg hot....*ala tak nampak pun 2 biji telur kat tiak tu...zoom in la...* hahahahaha

Didi Nadhirah said...

sweetnye munger...nk ty sikit bunger tu yg kak su letak dalam kete tu ke hihihi....jangan marah

Chooyaya! said...

diha : eh eh, jgn la berak. buruk ghupernya diha.. lg kalo ko berak cirit keluar kacang. bluerrrkh! tak nampak ker telur kt ketiak tu tetiba terkeluar. ishk, kasik zoom okeh? haha

didi : ala....... jahat jahat! tanak kawan. tu bunga idup la.. yang kaksu bubuh dlm kereta tu bunga mati...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

haha dua bijik telur celah ketiak mmg la comel...hehe.. janji vogue meletop pom pang kebabom!!! aku suke orang buat ponytail..tp bile aku buat..mcm pala aku jendul tak cantik..nape ah??? tp lawo lerrr gambo2 ko ni..auwwwww...

Chooyaya! said...

filla : memang ad ala wei, laki aku siap cakap, apa menda daging terkeluar tu. siot jerk. yang dagu dia 2 aku tak sebok pulak. hahahahaha

aku pulak mmg selesa buat ponytail, mak aku ckp, ok la tu dik, cantik sgt, mcm orang indon. siot jerk.

ko rambut dah wavy lawo2 nak buat ponytail buat menda? sayang woh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...