Tuesday, December 22, 2009

Black & White Photography Contest

Tadi I bloghopping dekat page Faizah (http://rizaliza.blogspot.com/) . Skali nampak satu contest yang sangat menarik... Wah! Ni musti kena join ni... Mana tau tetiba I boleh menang mesin basuh ker? Saper nak kasik free kan? Hehe


Anyway, ni first time I join contest2 yang ada dekat dalam Blog. Sebelum ni tak pernah masuk pasal I kan perempuan pemalu. *muntah hijau sekarang jugak. Tolong.


http://thecamerajunkie.blogspot.com/2009/12/black-white-photography-contest.html
Hehe. Sampai sekarang pon I tak pandai nak buat link. So click dekat atas tu dan mari lah beramai-ramai menyertai contest ni untuk memberi sokongan padu pada tuan punyer blog. I terbaca dia paksa semua opismet dia join contest ni. Haha. Comel giler!
Anyway, ni gambar diri sendiri dalam kaler hitam putih yang diambil semasa Majlis Pertunangan dengan Sazli pada April lepas.

Sebenarnya I nak letak dua gambar demi tuntutan nafsu serakah yang tidak pernah puas dengan satu gambar dan jugak demi mengelakkan rasa jeles suami kerana muka dia takder. Tapi I takot nanti disqualified pulak. So kensel. padahal I nak glemer sorang-sorang nanti Haha. Bangang.

Nasib baik gambar ni tak berbau, kalau tidak anda semua akan dihidangkan dengan bau epal masam pasal hari dah petang. Masa pagi bau epal hijau yang segar. Tapi hari hujan, bau tak kuat la. Skarang I pakai yang bau blueberry pulak. Wongi sangat!


I harap I menang. Kalau tak, I ugut taknak blog-blog lagik. Ini ugutan kepada Penganjur. Haha. Tak la. Kidding. Tapi kidding jenis serious. Bye

-EnD-


9 comments:

~~MeWhoOwnThisBlog~~ said...

aku br ingat nak join gak..tapi mls tahap cipan nak karang ayat..huahuahauhau...selamat berjaya

Filla ~ Kasih Aleeya said...

ui comelnye apple hijau masam celah tingkap... rasa nak *ngap ngap* ada gaya les tak mak??? huahaha...

mYpRecious said...

comelnye gamba akak tuh.. Huhu..

Ni puji ikhlas tau.. tapi tetap nak choki2 sbgai upah sbnyk 2 btg.. =p

Chooyaya! said...

ET : Masuk la ET. kasik sokongan kat budak tu...

Filla : Haha. ada ada. aku pon les. jadik lebih baik ko jaga2, aku stim tgk pempuan ngandung

mtprecious : tadek maknanya comel... tipu tipu!

J u l i a 。.゜✿ said...

ehh budak comel.. buat link camni.

(a href="http://surayasulatin.blogspot.com" target="_blank")chooyaya busyuk(/a)

gantikan ( ) dengan < >

okek ?

upah ngajor = lima posen. =P

Filla ~ Kasih Aleeya said...

BONGOK!! tetiba perut aku mengecut sekarang nieh..hahahah

Chooyaya! said...

filla : hahahahah. nak lagi kan? :p Aku ada satu rahsia nak share dengan nko. ganaz punyer.

muffler said...

Salam.. nice photo classic look...di view is great....

Regards,
http://silentmuffler.blogspot.com

Chooyaya! said...

tq muffler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...